• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.10.2021

21:27

LAPORTA PROGOVORIO O KUMANU! Sada je apsolutno sve jasno

ap photo

Fudbal

LAPORTA PROGOVORIO O KUMANU! Sada je apsolutno sve jasno

Podeli vest

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Đoan Laporta demantovao je danas navode medija i rekao da će Ronald Kuman ostati trener tog kluba

- Kuman će i dalje biti trener Barselone - rekao je Laporta nekoliko sati pred utakmicu tog tima protiv Atletiko Madrida, za koju su španski mediji pisali da će mu biti poslednja.

- Bez obzira na rezultat, Kuman će i dalje biti trener Barselone. On ima ugovor i nadamo se da može da nas vrati na pobednički put. Znam da će dati sve od sebe - naveo je Laporta.

Foto: Tanjug/AP

Đoan Laporta pred novinarima

Bila je ovo prva izjava Laporte posle poraza od Benfike sa 3:0 u Ligi šampiona, što je i dovelo do medijskih izveštaja da su Kumanovi dani na klupi Barselone odbrojani.

Barselona je izgubila oba meča u Ligi šampiona, bez postignutog gola.

Foto: reuters

Ronald Kuman ima podršku Laporte

Zbog toga joj preti opasnost da neće proći u nokaut fazu tog takmičenja prvi put za 20 godina.

- Verujemo da zaslužuje poverenje, jer je jedan od nas, voli Barselonu. Odlučio je da postane trener Barselone u trenutku velikih poteškoća za klub. Komplikovano je, rezultati nisu dobri. Ali, molim navijače da nam veruju. On to zaslužuje, veruje u ovaj tim - rekao je Laporta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija