• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2021

16:14

PRESEKAO ME JE OŠTAR BOL U GRUDIMA... Estonci ne znaju zašto je fudbaleru Flore pozlilo u Beogradu!

Starsportphoto

Fudbal

PRESEKAO ME JE OŠTAR BOL U GRUDIMA... Estonci ne znaju zašto je fudbaleru Flore pozlilo u Beogradu!

Podeli vest

Svi su zanemeli na stadionu u Humskoj kada je tokom meča sa Partizanom fudbaler Flore Markus Sepik samo legao na teren, držeći se za grudi

Odmah je prebačen u bolnicu, gde su mu lekari posle pregleda dozvolili da se vrati sa ekipom u Talin.

Posle dodatnih pregleda, niko nije mogao da mu kaže šta se tačno desilo, ali su otklonili sumnju na infarkt. Čak je i 20-godišnji defanzivac priznao da se oseća dobro, kao da se ništa nije desilo.

- Tokom utakmice nisam osećao ništa loše. Sve je bilo jako dobro, a onda me je najednom presekao oštar, jak bol u grudima. Nije mi bilo jasno šta se dešava. Onda, dok sam ležao, postalo mi je muka. Ne znam zašto mi se to desilo, verovatno neću ni saznati. Već uveče mi je bilo veoma dobro u bolnici, nisam osećao ništa, kao da je sve najnormalnije - rekao je Sepik za estonske medije.

Foto: Starsportphoto

 

Flora će bez njega morati protiv Tameka, sa kojim u nedelju od 18 časova igra meč 26. kola estonskog šampionata. 

Flora nema dovoljno dugačku klupu, iz meča u meč je sve lošija. Fenjeraš Tameka će probati da iskoristi to, odnosno da prekine seriju od sedam uzastopnih poraza.

Foto: Starsportphoto

 

 

Flora nema luksuz da dozvoli sebi tako nešto, Levadija ima 11 poena prednosti, doduše uz dva odigrana meča više.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija