• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2021

13:06

RASULO! Marko Nikolić napušta Moskvu i DOBIJA 3.000.000 EVRA!

Fudbal

RASULO! Marko Nikolić napušta Moskvu i DOBIJA 3.000.000 EVRA!

Podeli vest

Ako je verovati medijima u Rusiji Marko Nikolić više nije trener Lokomotive iz Moskve

Marko Nikolić bi karijeru trebalo da nastavi u Italiji i preuzme ekipu Specije, koja se takmiči u Seriji A.

Sport-ekspres prenosi da se Nikolić sastao sa čelnicima kluba i nakon 15-minutnog razgovora odlučio da napusti "železničare". Navodno je dogovoreno da Nikoliću bude isplaćeno 3.000.000 evra za rastanak.

Napominje se da je poslednjih meseci vladala potpuna konfuzija u ekipi, nakon što je Lokomotiva angažovala izvesnog meksičkog lekara. 

Igrači su trenirali u dve grupe, a da Nikolić nije znao ko je spreman. Meksički lekar je sam odlučivao o tome...

Foto: reuters

Narko Nikolić napušta Lokomotivu

Takođe, kako piše Sport-ekspres, Nikolić se uopšte nije pitao o pojačanja, za koja je u nekoliko navrata saznao iz medija. 

Ali, neće dugo srpski trener biti bez posla. Trebalo bi da preuzme  ekipu Specije, dok je već na leto bilo govora i o mogućem preuzimanju Parme.

Bivši predsednik Lokomotive Nikolaj Naumov ne sumnja da Nikolić i uprava nemaju iste planove.

- Jeste li ga videli na klupi? Očigledno je da se srcem ne slaže sa svim ovim... Ili su mu možda rekli: popravi situaciju ili tražimo novog. Po mom mišljenju, za sve su krivi uprava i oni koji su radili transfere.  Oni će od Nikolića da naprave krivca. Reći će: Doveli smo mu igrače vrhunskog kvaliteta, ali on nije umeo sa njima - smatra Naumov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija