• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2021

15:23

OSETIO SAM SE KAO LOPOV! Mbape konačno otkrio istinu! Tražio sam da odem!

reuters

Fudbal

OSETIO SAM SE KAO LOPOV! Mbape konačno otkrio istinu! Tražio sam da odem!

Podeli vest

Dugo se tokom leta spekulisalo da će Kilijan Mabape preći u redove Real Madrida, ali je na kraju ipak istao u PSŽ-u

Mbape je sada otvoreno govorio o želji da napusti "Parka prinčeva". On je u intervjuu za "RMC sport" riznao da je želeo da ode tokom letnjeg prelaznog roka.

Tražio sam da odem jer nisam želeo da produžim ugovor i hteo sam da klub dobije novac na ime transfera kako bi mogao da dovede kvalitetnu zamenu - priznao je Mbape.

Foto: ap photo

 

Parižani ipak nisi dali zeleno svetlo za odlazak.

- Klub mi je dao mnogo, uvek sam ovde bio srećan, tokom sve četiri godine koje sam proveo ovde. I još uvek sam. Rekao sam klubu dovoljno ranije kako bi mogao da reaguje na tržištu. Osetio sam se kao lopov kada su iz kluba rekli da sam tražio da odem poslednje nedelje avgusta jer to nije istina. Obavestio sam ih ranije, u julu mesecu.

Foto: reuters

 

Mbape je stigao u Pari Sen Žermen iz Monaku u leto 2017. godine. Prvo na pozajmicu, pa je plaćen 145 miliona evra leto kasnije.

Hteo sam da svi izađu jači iz ovoga, da pružimo ruku jedni drugima i poštovao sam to. Rekao sam: "Ako ne želite da odem, ja ću ostati".

Veliki je navijač Real Madrida i zbog toga je insistirao da ode u "kraljevski klub", a oni će na kraju jednog od najboljih igrača sveta dobiti najverovatnije  bez obeštećenja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija