• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2021

11:41

KRAJ, PROPALI PREGOVORI! Vlahović odbio najveći ugovor, Fiorentina digla ruke!

Fudbal

KRAJ, PROPALI PREGOVORI! Vlahović odbio najveći ugovor, Fiorentina digla ruke!

Podeli vest

Kraj! Fiorentina je digla ruke od Dušana Vlahovića, koji je odbio novi ugovor, najveći ugovor u istoriji kluba

Pregovori Fiorentine i Dušana Vlahovića o novom ugovoru su propali, prenosi novinar Fabricio Romano.

Klub je izdao saopštene koje je potpisao predsednik kluba Roko Komiso. POtrbdio je da je srpski napadač odbio ugovor kakav niko nikad u istoriji "viole" nije imao.

Juventus je već u ofanziviTutosport je danas preneo da su crno-beli označili srpskog golgetera kao metu broj jedan za naredni letnji prelazni rok. Nema sumnje, neće biti jedini

- Kada sam došao u Firencu obećavao sam našim navijačima da ću biti iskren i da nikada neću davati obećanja koja ne mogu da održim. Zato bih voleo da iznesem nove informacije oko teme o kojoj se mnogo priča i piše poslednjih dana. A, to je novi ugovor sa Dušanom Vlahovićem - rekao je prvi čovek kluba i nastavio:

Foto: Tanjug/AP

 

Fiorentina je iznela veomaizdašnu ponudu igraču, predložila mu je ugovor po kojem bi bio najplaćeniji fudbaler u istoriji kluba. Naša ponuda je u nekoliko navrata povećavana da bi se prihvatili zahtevi kako Dušanovi, tako i njegove pratnje, ali i pored naših najvećih napora, predlog novog ugovora nije prihvaćen.

Dok sam bio u Firenci prethodnih nedelja lično sam se potrudio da dođemo do rešenja koje bi zadovoljilo igrača i klub. Na moju veliku žalost, naši pokušaji i svi napori nisu nagrađeni. Posle svega ostaje za mene i Fiorentinu da prihvatimo volju igrača i ljudi oko njega da nađemo najprihvatljivije i najadekvatnije rešenje za naredni period, da bismo nastavili ovu novu i uzbudljivu sezonu na najbolji mogući način.

Foto: Tanjug

 

U svakom slučaju, Dušan Vlahović ima ugovor koji ga vezuje za Fjorentinu još 21 mesec i mi smo sigurni da će igrač, kao što je i do sada to činio, dati doprinos da pomogne timu u ostvarenju ciljeva, pokazujući profesionalizam po kojem se prepoznaje od dana kada je došao u Firencu, sa potpunim poštovanjem prema navijačima - jasan je Komiso.

Na pregovore je, reklo bi se, stavljena tačka. Ostalo je da Vlahović nastavi da trese mreže u ljubičastom dresu, a onda sledećeg leta će uslediti rastanak. Samo je pitanje na koju će stranu sveta: put Torina, Mančestera, Madrida...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija