• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2021

19:51

SRAMNE REČI VOTFORDOVE LEGENDE! Vređao SRPSKOG trenera! Pale TEŠKE reči!

Fudbal

SRAMNE REČI VOTFORDOVE LEGENDE! Vređao SRPSKOG trenera! Pale TEŠKE reči!

Podeli vest

Legenda Votforda Troj Dini žestoko je kritikovao bivšeg trenera Vladimira Ivića

Srpski trener Vladimir Ivić u Votfordu je prethodne godine doživeo sudbinu svih prethodnika. Epizoda na klupi Stršljenova završila se i pre nego što je počela uprkos dobrim rezultatima, a kao glavni krivac za Ivićev otkaz etiketiran je Troj Dini. 

Tadašnji kapiten Votforda ušao je u sukob sa Ivićem, a u svojoj autobiograviji poseban deo posvetio je srpskom treneru i žestoko ga kritikovao zbog urađenog. 

- Ivić i ja nikada nismo imali problem. Ne do samog kraja. Nisam se posebno zagrejao za njegov stil vođenja utakmica i treniranja. Mislim da niko nije - napisao je Dini. 

Srpski trener poznat je kao detaljan strateg, a to nije prijalo Diniju i njegovim saigračima. 

Foto: Tanjug/AP

- Što se tiče analize utakmica, on je secirao sve, do najsitnijih detalja. Trebalo bi mu 45 minuta da prođe kroz sedam ili osam isečaka. Izašli biste iz sobe i neko bi se okrenuo prema vama i rekao: 'Bože, ja sam sra*je'. Znao je da učini da se osećaš grozno - objašnjava Englez. 

Ivić je promenio pravila u klubu, postavio ograničenja.  Govorio je da će kroz analize utakmica igrači početi da se preispituju, čak i ako su pobedili u prethodnoj utakmici.

- Kada bismo pobedili, radili bismo 40 minuta na stvarima koje smo uradili pogrešno i nekoliko minuta na golovima koje smo postigli. Ljudi nisu uživali u svom fudbalu, a on je počeo sve više da nas pritiska. Počeo je da nas ugnjetava. Imamo najbolji posao na svetu, plaćeni smo pravo malo bogatsvo za igranje fudbala i treniramo četiri ili pet časova dnevno, a imate osobu koja čini da se osećate kao da niste dovoljno dobri da biste bili tu gde jeste i da sve radite pogrešno. 

Za kraj Dini je bio oštar sa rečima prema Iviću. 

- To je bio prvi put za 13 godina da ništa nisam naučio od menadžera - završio je Dini. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija