• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2021

14:06

PRESTIŽNA NAGRADA ZA NAPADAČE VEČITIH! Kahvić i Baždar najveći TALENTI u "klasi 2004"!

crvenazvezdafk.com

Fudbal

PRESTIŽNA NAGRADA ZA NAPADAČE VEČITIH! Kahvić i Baždar najveći TALENTI u "klasi 2004"!

Podeli vest

Samed Baždar i Aleksandar Kahvić uvršteni u 60 najvećih talenata u "klasi 2004"

Ponovo će Superliga Srbije imati dva predstavnika među 60 najvećih talenata na svetu! Ugledni britanski list "Gardijan" na spisak najperspektivnijih igrača u "klasi 2004" uvrstio je napadača Partizana Sameda Baždara i napadača Crvene zvezde Aleksandra Kahvića. 

Među najvećim biserima u svojoj generaciji Britanci su izabrali napadača crveno-belih Aleksandra Kahvića koji već nekoliko sezona nemilosrdno rešeta mreže u mlađim kategorijama beogradskog velikana. 

Foto: printscreen

- Za 192 centimetra visokog špica glavna karakteristika su golovi. Tačno, neki su posledica njegove fizičke nadmoći u mlađim kategorijama, ali definitivno ne želi da upadne u stereotipe - opisuje Gardijan Kahvića. 

Napadač iz Bosne i Hercegovine postigao je 23 gola za Grafičar u Kadetskoj ligi i sada spreman čeka poziv prvog tima. 

- Impresionirao je posle potpisa za Crvenu zvezdu i selidbe na pozajmicu u Grafičar, pošto je postigao osam golova na debiju za kadetski tim. Nastavio je da oduševljava, čekajući šansu u seniorskoj ekipi crveno-belih - dodaju Britanci. 

Nešto opširniji bili su Britanci kada je reč o biseru Partizana Samedu Baždaru. 

Foto: Starsportphoto

- Kad je postigao pet golova na meču Kadetske lige, leta 2020, Baždar nije delovao kao veliki entuzijasta. „Ja sam vezista, glavni zadatak mi je da kreiram, šanse, ne da ih koristim“. Nastavio je trese mreže po neverovatnom proseklu od više od gola po meču, prekomandovan je u prvim tim i maja ove godine upisao seniorski debi - navodi Gardijan. 

Podsećamo, prethodnih sezona na spisku talenata nalazili su se Armin Đerlek, Dejan Joveljić, Ivan Ilić, Filip Stuparević, Mateja Bačanin, Luka Cvetićanin i Lazar Samardžić, od naših predstacni


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija