• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2021

16:53

HOĆEŠ DA UŽIVAŠ U SUNCU ILI OSTANEŠ NA KIŠI!? Evo kako je "MAĐIONIČAR" Murinjo ubedio Abrahama da dođe u Rim!

Tanjug/AP

Fudbal

HOĆEŠ DA UŽIVAŠ U SUNCU ILI OSTANEŠ NA KIŠI!? Evo kako je "MAĐIONIČAR" Murinjo ubedio Abrahama da dođe u Rim!

Podeli vest

Fudbaler Rome Tami Аbraham rekao je da je od Žozea Murinja naučio više nego za celu karijeru

- Uživam u Romi i uživam da radim kod Murinja. Kod njega sam o taktici u ovih nekoliko nedelja naučio više nego kroz celu karijeru - rekao je Аbraham britanskim medijima.

On je izjavio da nije uopšte razmišljao o odlasku iz Premijer lige ovog leta, ali je to mišljenje promenio vrlo brzo posle razgovora sa Murinjom, koji je došao u Romu i tražio dolazak 24-godišnjeg napadača u "večni grad".

Foto: Tanjug/AP

- Imao sam više opcija. Sa mnogo klubova sam pričao u tom trenutku. Pojavila se Italija i razgovarao sam sa Žozeom. Imao je cilj. Mogao sam da vidim u kom pravcu želi da Roma krene i želeo sam da budem deo tog projekta - rekao je Abraham, koji se posle dobrih utakmica u dresu Rome vratio u englesku reprezentaciju.

Napadač Vučice je za britanske medije otrkio da je Portugalac na razne načine pokušavao da ga ubedi, ali da je veliki uticaj imalo pitanje o vremenskim uslovima u Londonu. 

- Prva stvar koju mi je rekao bilo je nešto poput:'Želiš li da uživaš na suncu ili da ostaneš na kiši?'. Nasmejao sam se i nisam isprva previše razmišljao o tome dok smo pričali. Želeo sam da ostanem u Premijer ligi, da ostanem ovde. Biti u Londonu osećao sam se kao da sam kod kuće. Valjda sam morao da raširim krila i napravim odluku. Odabrao sam Italiju i ne bih je menjao - dodaje Abraham. 

Za kraj, Abraham je na svom primeru shvatio da je bolje otići iz Premijer lige i potražiti sebe u nekom drugom klubu nego čekati minutažu na Ostrvu. 

Foto: Tanjug/AP

- Najlakše bi bilo da sam ostao u Čelsiju, ali sam shvatio da moram da odem i dokažem se. Naravno, nije bilo svejedno, jer za promenu zemlje je uvek potrebna hrabrost. Ali predložio bih to mladim engleskim igračima. Nema razloga za strah. Tako učite o sebi. Teško je, ali se polako navikavam. Otišao sam u Rim i vreme je da ponovo pokažem sebe - podvukao je mladi Englez. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50