• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2021

18:28

ISPLIVAO RAZLOG SUKOBA PIKSIJA I TERZIĆA! SVE ZBOG SINA? Stojković nije želeo Kostadina blizu...

Fudbal

ISPLIVAO RAZLOG SUKOBA PIKSIJA I TERZIĆA! SVE ZBOG SINA? Stojković nije želeo Kostadina blizu...

Podeli vest

Zvezdan Terzić je u intervju koji je dao za TV Pančevo udario na Partizan i selektora Dragana Stojkovića Piksija, a te reči su digle veliku prašinu u srpskom fudbalu

Kako tvrde pojedini mediji pozivajući se na dobro obaveštene izvore netrpeljivivost direktora najtrofejnijeg srpskog kluba Zvezdana Terzića prema legendarnom fudbaleru i selektoru Srbije, Draganu Stojkoviću nastala je zbog Kostadina Terzića, Zvezdanovog sina, koji je navodno Piksijvom odlukom ne tako davno izgubio posao u Fudbalskom savezu Srbije.

On je jedno vreme radio u FSS kao deo grupe zadužene za uvođenje i implementaciju VAR-a u srpski fudbal. Ipak, nije se tamo dugo zadržao, jer je samo njegovo prisustvo u Savezu i bilo gde blizu reprezentacije smetalo aktuelnom selektoru!

Foto: Starsportphoto

 

Piksijeva odluka da Kostadin ne bude u avionu za Azerbejdžan kada je Srbija putovala na kvalifikacioni meč, iako je prvo bio na spisku putnika podgrejala je sumnje. Selektor je taj popis putnika revidirao i potom redukovao! Kostadin je ubrzo posle incidenta dobio otkaz u FSS i brzo postao pomoćnik ocu na Marakani, u sektoru za finansije.

Foto: Starsportphoto

 

- Kostadinu je posle dve godine, 1. aprila istekao ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije, gde je bio menadžer za razvojne projekte sa UEFA, posebno zadužen za implementaciju VAR-a u Srbiji. Nedavno je završio master studije u organizaciji UEFA, postao je "venue" direktor na UEFA utakmicama od naredne sezone. Od 1. aprila je zvanično zaposlen na Marakani kao jedan od nekoliko pomoćnika poslovnog direktora Marka Petrovića - bilo je saopštenje Zvezde!

Netrpeljivost Terzića ka Piksiju je sve veća, a tome govore u prilog i njegove izjave! On je, između ostalog, rekao:

Foto: Starsportphoto

 

- Pojavio se Piksi i priča o srpskom fudbalu. Druže, ti si selektor, bavi se reprezentacijom, nemoj ti da komentarišeš da li ima nameštanja i da li se gradi nacionalni stadion. Svako se petlja u stvari koje ga se ne tiču i na jedan pogrešan nači se prezentuje javnosti - poručio je Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
marko

pre 2 godine

Nevezano za ovu pricu jel Piski selektor ili predsednik FSS, iz ovoga se moze zakljuciti da on itektako kadrira po FSS naravno ako je istina.?

Zvezdas

pre 2 godine

Piksi je bio vrhunski fudbaler i dobar trener ali los covjek. Kao presednik naseg kluba nista dobro nije uradio samo zaduzio klub.

Crni

pre 2 godine

Ovaj bivsi potrcko Brana Micunovica planira kad opljacka zvezdu onda da predje na FSS. Smece jedno u usta ga jebem. Zna on odlicno a i vi svi samo sto necete da naposete da zna sve o ubistvu sekretara tadasnjeg FSSCG Bulatovica. Kazu da cobjek nike htio da prizna rezultat OFK Beograd-Sutkeska (tad Branova)

Milan

pre 2 godine

Који је то покварењак, сa Кокезом удомио сина у ФСС, a када га је Пикси лиферово постао му је највећи непријатељ.

Falcao

pre 2 godine

Тако то бива када се опрашта бегунцима од правде. Ушеме се, па се осиле.

ratko

pre 2 godine

Kakav je ovaj Terzic klosar nema protekcije ti si naucio na to ali kod Piksija nema toga

Lola

pre 2 godine

Ko je ovaj Terzic, ja zanjeg nikad cuo. I taj se nasao da prigovori nesto Pixiju, jednoj od najvecih legendi CZ.

Ziki

pre 2 godine

Da ne povjerujem svojim ocima i usima,sta vide i sta cuju.Pa zar jedan krimiminalac sa int.potjernice,jedan anonimus taki zbori o legendi srpskig fudbala.Ma to je sala,covjek se zezo.

Dragan

pre 2 godine

Stojković je posten covek neće ništa blizu njega sto bi uprljalo njega.

Boško

pre 2 godine

Uh, da hoće ovi Terzići da odu iz fudbala, pa da najzad zaigramo pošteno! Sahranio je Ofk Beograd i kad tad stići će ga Božija kazna, sram ga bilo!!!

Baki

pre 2 godine

Verovatno je smrad kao i njegov otac i zlo za Srpski fudbal !!! Sa čim je zaslužio Terzićev sin da bude bilo šta u FSS ??? Taj mali je zlo i naopako za Srpski fudbal i za reprezentaciju kao njegov otac . Terzići se moraju odstraniti iz fudbala da bi se dobio mir i regularnost u fudbalu !!!!!

Comi

pre 2 godine

Ja mislio kosta radi kao livac ili na nekoj liniji u pelenama.Kad ono u fss,pa na marakanu???Sa cime je to zasluzio????

borko

pre 2 godine

Tako je Piksi. Ne moraš ništa da uradiš na polju fudbala, ali očisti savez od govana, koji bi da ne rade ništa i primaju debele pare, da grade i prave nazovi nekakve karijere. Govno srpskog fudbala Terzić će jednog dana biti najuren kroz WC šolju gde mu je i mesto. Ja sam zvezdaš, a Terzić je kevin kurac. Mufljuz i mafijaš.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija