• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2021

09:57

GRIZMANOV HVALOSPEV O SAIGRAČIMA! Evo šta je rekao o Benzemi i Mbapeu!

Tanjug/AP

Fudbal

GRIZMANOV HVALOSPEV O SAIGRAČIMA! Evo šta je rekao o Benzemi i Mbapeu!

Podeli vest

Antoan Grizman smatra da su uloge njegovih saigrača iz napada francuske reprezentacije bile presudne za pobedu nad Belgijom u polufinalu Lige nacija (3:2)

Svetski šampion se tokom drugog poluvremena u utakmici protiv severnih komšija vratio iz mrtvih.

Nakon zaostatka od 2:0 na poluvremenu, i sjajnim preokretom stigao do finala Lige nacije u kom će se sastati protiv ,,crvene furije".

Napadač Atletiko Madrida i francuske reprezentacije, Antoan Grizman, bio je nakon utakmice najviše raspoložen za razgovor, u kom je istakao nemerljiv doprinos svojih kolega za ovu veoma važnu pobedu.

Foto: Tanjug/AP

Napadač PSŽ-a je briljirao sinoć

Ponosan sam na igrače, ekipu, osoblje. Počeli smo dobro, ali smo onda bili u velikom zaostatku. Kilijan i Karim su imali sjajan meč. Oni su doneli razliku. Bio je ovo fantastičan meč - istakao je Grizman, ne štedeći ni trenutak pohvale na račun svojih saigrača.

Finale Lige nacija biće na programu u nedelju od 20.45 na San Siru u Milanu, a igraju Španija i Francuska.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija