• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2021

13:07

PIKSI JE U VELIKOM PROBLEMU! Ne može da računa na srpskog defanzivca!

Starsportphoto

Fudbal

PIKSI JE U VELIKOM PROBLEMU! Ne može da računa na srpskog defanzivca!

Podeli vest

Štoper Fiorentine Nikola Milenković, prema preporuci lekara neće igrati protiv Luksemburga u šestom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru

Sa velikim entuzjazmom su naši reprezentativci započeli pripreme za naredne dve utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Međutim, stručni štab Srbije neće moći da računa protiv Luksemburga na standardnog štopera naše reprezentacije i Fiorentine.

Foto: reuters

 

Kako se navodi, lekarski tim naše reprezentacije je dao prpeoruku da Milenković napravi kratku pauzu, kako bi se apsolutno oporavio od od povrede koju vuče već neko vreme, ali će gotovo sigurno igrati protiv Azerbejdžana za četiri dana.

Selektor Stojković će za pomenutu utakmicu u zadnjoj liniji moći da računa na Matiju Nastasića, Miloša Veljkovića, Strahinju Pavlovića, Stefana Mitrovića i Uroša Spajića, a videćemo do subote u 20.45 kada utakmice počinje, ko će od pomenutihigrača nadomestiti privremeni izostanak Milenkovića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija