• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2021

11:46

NE ZANIMA NAS SRBIN! Italijan je izričit u stavu da im naš napadač nije na radaru!

Reuters

Fudbal

NE ZANIMA NAS SRBIN! Italijan je izričit u stavu da im naš napadač nije na radaru!

Podeli vest

Sportski direktor Totenhema Fabio Paratiči izjavio je da se naš reprezentativac Dušan Vlahović ne nalazi u planovima uprave sa "Vajt Hart Lejna"

Postoje klubovi koji se najbolje prepoznaju u javnosti na osnovu igrača koji godinama nose njihov dres.

Takva je situacija i sa samim Totenhemom, kojeg već nekoliko godinama na svojim leđima nosi sjajni engleksi napadač Hari Kejn.

Foto: Starsportphoto

Napadač Totenhema je glavna uzdanica kluba sa Vajt Hart Lejna

Povodom mnogih špekuilacija o tome gde će svoju karijeru nastaviti trenutni napadač Fiorentine, sportski direktor Totenhema Fabio Paratiči navodi da to sasvim izvesno neće biti u Totenhemu.

- Mnogi klubovi vole profil igrača kakav je Vlahović, ali za sada, on se ne nalazi u našim planovima - rekao je Paratiči, koji će možda razmišljanje na ovu temu promeniti, ukoliko prva zvezda Totenhema Hari Kejn bude promenio uskoro sredinu.

Foto: reuters

Vlahovićev potpis žele svi najbolji klubovi Evrope

Vlahović je u dosadašnjem toku sezone u Seriji A dao šest golova na osam utakmica, i ako nastavi da rešeta mreže ovim intezitetom, nema sumnje da će biti žestoka borba najbogatijih klubova sveta da ga dovedu u svoje redove. 

Podsećanja radi, Srbin je odbio novi ugovor, a Fiorentina navodno za njegovu slobodu traži najmanje 80 miliona evra. Trenutno su za Vlahovića zainteresovani brojni evropski giganti, a prvi u redu stoje Juventus i Mančester siti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija