• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2021

11:29

Šiptarski provokator iza rešetaka! Popio je žestoku kaznu posle veličanja zločinačke organizacije! /VIDEO/

printscreen

Fudbal

Šiptarski provokator iza rešetaka! Popio je žestoku kaznu posle veličanja zločinačke organizacije! /VIDEO/

Podeli vest

Veliki skandal napravio je reprezentativac Švajcarske Đerdan Šaćiri kada je pred televizijskim kamerama nosio jaknu terorističke organizacije OVK

Šaćiri je posle utakmice u Ženevi pozvan pred televizijske kamere.Tada mu je prišao jedan čovek i ogrnuo ga jaknom terorističke OVK kao poklon za 31. rođendan koji je Šaćiri proslavio u danu utakmice.

Šaćiri se srećno osmehnuo kada je video o čemu se radi, tačnije kada je video da je dobio jaknu zločinačke organizacije. FSS je hitno reagovao i saopštio da će Fifi uputiti protestno pismo.

Foto: printscreen

Novi skandal Đerdana Šaćirija

Očekujemo brzu reakciju FIFA posle skandaloznog incidenta, a brzo je reagovao i Fudbalski savez Švajcarske.

Nedugo nakon što je pomenuti navijač doneo jaknu Šaćiriju i izazvao burnu rekaciju fudbalskog sveta, on je priveden i odmah mu je izrečena zabrana ulaska na švajcarske stadione.  

To je osudio i njihov Savez, napominjući da takve stvari ne smeju da se događaju na sportskim događajima.

 

- Neprihvatljivo je da ljudi žele da koriste stadione u svrhe propagande, u ovom slučaju televizijski intervju posle utakmice. Šaćiri je reagovao na primeran način, ostao je miran i nije reagovao - saopštio je Fudbalski savez Švajcarske.

Švajcarski mediji su opleli i po tamošnjem Savezu, ističu kako je zakazalo obezbeđenje na stadionu, i kako je moguće da fudbaleru na terenu može da priđe bilo ko. Pitaju se ko je čovek koji je prišao Šaćiriju, te zašto niko nije intervenisao i zaustavio ga pr enego što je prišao fudbaleru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Tako to rade ozbiljne drzave, a ne kao kod nas. Masite poentu kao i obicno. Saciri se kiselo osmehnuo i odmah skinuo jaknu, tako da ne pisite neistine.

Roko Prč

pre 2 godine

Nešto mi deluje kao dogovoreni scenarij. Šaćiri razvukao osmeh od uha do uha, to je za njega lep poklon za rođendan!

Vojislav od vasojevica

pre 1 godinu

Ko koga ovde pravi budalom, dokle bre mislite da se mi zakopcavamo na ledjima, ma idi bre!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija