• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2021

14:53

PIKSIJA PITALI ZA TERZIĆA! EVO šta je PORUČIO!

FSS

Fudbal

PIKSIJA PITALI ZA TERZIĆA! EVO šta je PORUČIO!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obratio se javnosti pred duel sa Azerbejdžanom u kvalifikacijama za za Mundijal

Mnoge novinare je zanimalo šta ima selektor Srbije Dragan Stojković da kaže na prozivke direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića!

-  "No comment" - kao iz topa poručio je Stojković!

Foto: Starsportphoto

 

Podsetimo, Zvezdan Terzić je nedavno izjavio:

Pojavio se Piksi i priča o srpskom fudbalu. Druže, ti si selektor, bavi se reprezentacijom, nemoj ti da komentarišeš da li ima nameštanja i da li se gradi nacionalni stadion. Svako se petlja u stvari koje ga se ne tiču i na jedan pogrešan nači se prezentuje javnosti.

 

Piksi, između ostalog, upitan o opasnosti od suspenzije Mitrovića, Tadića, Gudelja i da li će dati nekom drugom šansu?

- Raspolažemo sa informacijama i detaljima. Svesni smo ko sve ima karton. Još trojica imaju kartone. Imamo dovoljno vremena da razmislimo o timu. Sutra ću odlučiti. Nema presinga i nečega što mora. Treba biti pametan i napraviti tim koji je sposoban da sutra reši utakmicu u svoju korist.

Foto: Starsportphoto

 

Govorio je i o gol razlici...

- U Fudbalu je sve važno. Da se odigra dobar meč, zasluži pobeda. Igrati dobar fudbal i pobediti je najvažnije. Zašto bismo menjali. Da se branimo možda? Igraćemo sa dovoljno napadača, sa koliko god bude bilo potrebno. Ovaj meč sa Azerbejdžanom shvatamo ozbiljno. To je jedna dobra ekipa, koja može da napravi dosta problema protivniku. Moramo da budemo oprezni. Kvalitet njihov da zaustavimo.

Možete OVDE pogledati šta je još selektor govorio, ali i reprezentativac Filip Kostić uoči meča sa Azerbejdžanom!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 2 godine

Terzić i Mrkela su ogromno zlo za Srpski fudbal i za budućnost Srpskog fudbala !!!! Uspeli su da smene par selektora i sada misle damogu da rade šta hoće pa čak i da zapošljavaju svoju decu i svoje kurveštine za debele plate koje uzimaju od građana Srbije !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija