• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2021

18:28

SLOVAK STREPI OD HRVATA! Treba nam ČUDO!

reuters

Fudbal

SLOVAK STREPI OD HRVATA! Treba nam ČUDO!

Podeli vest

Selektor Slovačke Štefan Tarkovič praktično se pomirio sa činjenicom njegova reprezentacija neće moći da se plasira na Mundijal u Katar

Slovačka je četvrta u grupi H sa devet bodova, a tri kola pre kraja zaostaju za vodećim Hrvatskom i Rusijom čak sedam poena.

Slovake u ponedeljak od 20.45 ih očekuje gostovanje aktuelnom vicešampionu sveta u Osijeku.

Foto: Tanjug

 

- Morali bismo da pobedimo sve do kraja, a onda nam se još moraju poklopiti neki rezultati. Možemo reći da Slovačka nije uspela. Znamo da nas samo čudo može odvesti u Katar! Hrvatska već više od 600 minuta nije primila gol. Jedini problem te reprezentacije jeste što nema Kovačića zbog kartona, ali njega Hrvati mogu da nadomeste!

Foto: Tanjug/AP

 

Slovenija mora da pobedi Rusiju u međusobnom meču kako bi zadržala šanse makar za baraž!

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija