• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2021

10:20

Navijači neće biti srećni! Evo gde možete uživo da gledate prenos meča Srbija - Azerbejdžan

Fudbal

Navijači neće biti srećni! Evo gde možete uživo da gledate prenos meča Srbija - Azerbejdžan

Podeli vest

Fudbaleri Srbije na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45 (TV Nova S) igraju protiv Azerbejdžana u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo

Selektor srpske reprezentacije Dragan Stojković poručuje  da je glavni cilj da se u Beogradu sruše Azeri (20.45, Nova S) i tako upišu nova tri boda u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022.

Navijači neće biti baš srećni, pošto vrlo bitan meč u borbi za Mundijal neće moći svi da gledaju. Prenos utakmice biće na TV Nova S od 20.45. Naravno, tekstualni prenos meča možete da pratite iz Informer.rs.

Foto: beta

 

Partija "orlova" protiv Luksemburga u subotu uveče (1:0) nije bila na očekivanom nivou, ali je upisan važan trijumf. Takođe, moraju Azeri ozbiljno da se shvate, posebno ako se uzme u obzir da prvi duel u Bakuu nije bio nimalo lak, pošto je Srbija tek u finišu stigla do pobede (2:1).

Foto: ap photo

 

 

Takođe, u isto vreme Portugalci igraju protiv Luksemburžana na svom terenu od 20.45. Ako pobedimo Azere, što ne bi smelo da se dovede u potanje, sve karte bacaju se na meč sa Portugalcima na gostovanju.

Mala prednost za Srbiju je što će imati samo tu utakmicu, Portugalci pre tog ključnog 14. novembra imaju još jedan ozbiljan meč, protiv Iraca na gostovanju tri dana ranije.

SVETSKO PRVENSTVO, KVALIFIKACIJE

Grupa A

8. kolo

Utorak

Portugal - Luksemburg 20.45
Srbija - Azerbejdžan 20.45

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija