• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2021

17:03

MILOŠEVIĆ BESAN KAO RIS NAPUSTIO OLIMPIJU! Mandarić mu radio iza leđa! Hteli da raskinu ugovor na NJEGOVU ŠTETU!

Starsportphoto

Fudbal

MILOŠEVIĆ BESAN KAO RIS NAPUSTIO OLIMPIJU! Mandarić mu radio iza leđa! Hteli da raskinu ugovor na NJEGOVU ŠTETU!

Podeli vest

Srpski fudbalski stručnjak Savo Milošević smenjen u Olimpiji iz Ljubljane dan nakon katastrofe u prijateljskom meču protiv Rijeke na renoviranoj "Kantridi" i poraza 6:1

Kako pišu mediji u Ljubljani, poverenje u Miloševića kod vlasnika Olimpije, Milana Mandarića, nestalo je mnogo ranije nego što se raskid ugovora desio.

Ipak, nešto je Savu držalo na klupi još neko vreme! Navodno, gazda Olimpije je tražio način kako da prekine saradnju sa trenerom i to na Srbinovu štetu! Tada ne bi morao da mu isplati ugovor do kraja ili odštetu, zavisno kako se dve strane dogovore!

Foto: Starsportphoto

 

Nekadašnji fudbalski as je po ugovoru sa Olimpijom imao 50.000 evra mesečno, koje je delio sa dvojicom svojih pomoćnika koje je doveo iz Srbije! To je ukupno 600.000 evra na godišnjem nivou!

Zbog toga što mu se radilo iza leđa, Milošević je ljut otišao iz Ljubljane, piše Ekipa. Pitanje je koja će uprava biti primorana da isplati Sava! Šrimopredaja dužnosti će se obaviti 18. oktobra u Olimpiji, a onda će nemački biznismen Adam Delijus postati vlasnik slovenačkog kluba. Pitanje je da li će Miloševića morati da isplati Mandarić do tog datuma ili će Delijus preuzeti na sebe dužnost da uplati novac na račun Savu Miloševiću!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija