• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2021

18:28

POJAVIO SE SNIMAK TUČE! Ovako su ŠIPTARSKE KUKAVICE napale ŠAČICU Poljaka koji su im pokazali šta je HRABROST /VIDEO/

Reuters

Fudbal

POJAVIO SE SNIMAK TUČE! Ovako su ŠIPTARSKE KUKAVICE napale ŠAČICU Poljaka koji su im pokazali šta je HRABROST /VIDEO/

Podeli vest

Dan posle utakmice između Albanije i Poljske u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo pojavio se snimak tuče ispred stadiona u Tirani

Naime, pre početka meča je velika grupa albanskih huligana napala "šačicu" poljskih navijača koji su se hrabro branili protiv brojčano nadmoćnog rivala.

Srećom, tu je bila i policija koja je reagovala i sprečila je potencijalno ogroman incident.

 

Inače, ništa mirnije nije bilo ni na stadionu.

Albanija i Poljska su se borile za drugo mesto u grupi, koje vodi u baraž, a domaćem timu su odgovarali pobeda i remi, dok su gosti morali da trijumfuju kako bi prestigli rivala.

Dugo nije bilo golova, a onda je Karol Sviderski u 78. minutu doneo prednost Poljacima i tada je nastao haos. Albanski huligani su flašama gađali navijače i meč je prekinut.

 

Meč je na kraju posle pauze odigran do kraja, a rezultat je ostao 0:1.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija