• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2021

13:14 >> 13:16

KRAJ! SMENA NA KLUPI ORLOVA POSLE DEBAKLA! Već je pronađeno novo rešenje!

Starsportphoto©

Fudbal

KRAJ! SMENA NA KLUPI ORLOVA POSLE DEBAKLA! Već je pronađeno novo rešenje!

Podeli vest

Zvonko Živković selektor mlade reprezentacije Srbije je nakon poraza od Francuske (3:0) na stadionu ,,Partizana" sporazumno raskinuo saradnju sa Fudbalskim savezom Srbije

Fudbalski savez Srbije i selektor mlade reprezentacije (U21) Zvonko Živković sporazumno su raskinuli ugovor.

Za vršioca dužnosti selektora mlade reprezentacije (U21) imenovan je Aleksandar Rogić sa svojim stručnim štabom.

Foto: Starsportphoto

 

- Zahvalio bih se FS Srbije na ukazanom poverenju. Želeo sam da postignem mnogo više nego što smo uradili u ova četiri kola. Nažalost to se nije dogodilo. Novom stručnom štabu, selektoru, igračima i FS Srbije želim sve najbolje u nastavku kvalifikacija i daljem radu. Takođe bih selektoru A tima Draganu Stojkoviću poželeo da sa seniorskom reprezentacijom ostvari plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine - istakao je Zvonko Živković.

Mlada reprezentacija Srbije kvalifikacije za EP nastavlja u novembru utakmicama protiv Farskih Ostrva u Novom Sadu i Ukrajine u gostima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija