• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2021

09:39

Otkriveni detalji kako je fatalna Vanda razotkrila Maura! Unajmila detektiva, pa mu hakovala telefon!

reuters

Fudbal

Otkriveni detalji kako je fatalna Vanda razotkrila Maura! Unajmila detektiva, pa mu hakovala telefon!

Podeli vest

Nastavlja se argentinska sapunica - Vanda Nara i Mauro Ikardi glavna su tema medija poslednjih dana

Vanda Nara je prvo na Instagramu prozvao supruga da je uništio porodicu, potom su se pojavile spekulacije da se par ipak pomirio, a onda je provokativna plavuča objavila stori na društvenoj mreži Instagram bez prstena na ruci.

To nije sve, obrisala je sve fotografije na kojima je zajedno s Maurom. Iz Argentine stižu vesti da je definitivno pukla ljubav između napadača i da je ona podnela papire za razvod.

Foto: reuters

 

Pojavile su se i informacije kako je Vanda saznala da je Mauro vara. Kada je prvi put posumnjala da nešto ne valja, poznata starleta unajmila je privatnog detektiva da prati Ikardija, a posle toga hakovala je telefon muža i pronašla kompromitujuće poruke. Da sve bude luđe u Ikardija je počela da sumnja kada je on tražio da vidi poruke u njenom telefonu, pošto je on mislio da ga supruga vara. 

Portal LAM tvrdi da je Maurova ljubavnica lepa glumica Marija Eugenija Suarez, poznata pod pseudonimom Čina. Radi se o 29-godišnjoj umetnici iz Buenos Ajresa, koja je ove godine završila dugogodišnju vezu sa čileanskim glumcem Bendžaminom Vikunjom s kojim ima dvoje dece.

Navodno je Ikardiju slala izazovne poruke, te da želi da budu zajedno negde gde ga niko ne poznaje. 

- Volela bih da vas upoznam u nekom baru u delu sveta gde vas niko ne poznaje - poručila je Eugenija navodno.

 

Foto: reuters

 

Navodno fudbaler nije negirao da se dopisivao sa glumicom, ali je Vandi rekao da se sve završilo na flertu, da se nisu videli nikada.

Argentinska glumica je preko zajedničkog prijatelja pokušala da stupi u kontakt s Vandom, da se upoznaju, a u sve je navodno umešan i jedan igrač madridskog Reala. Mauro je navodno van sebe, ne može da trenira, plače, jer ne zna kako da se pomiri sa Vandom.

Prava sapunica... 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija