• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2021

17:12

OGLASILI SE IZ BAČKE TOPOLE! Poznato ZAŠTO je Krstajić OTPUŠTEN i ko ga menja na klupi TSC-a

Fudbal

OGLASILI SE IZ BAČKE TOPOLE! Poznato ZAŠTO je Krstajić OTPUŠTEN i ko ga menja na klupi TSC-a

Podeli vest

Vest dana u srpskom fudbalu je smena Mladena Krstajića sa klupe TSC-a

Bivši selektor Srbije dobio je otkaz u Bačkoj Topoli nakon što je na poslednjih pet utakmica osvojio samo četiri boda.

- Klub je izuzetno ponosan na činjenicu da je Mladen Krstajić vodio TSC u jednom izuzetno teškom periodu, i zahvalan je na svemu što je Krstajić učinio za TSC. Ipak, niz slabijih rezultata, posle dobrog starta sezone, doveo je do zajedničke odluke da je timu u ovom trenutku potrebna promena na klupi - piše u saopštenju TSC-a i dodaje se:

- Mirko Jovanović, koji je pre dolaska Krstajića bio pomoćnik trenera iznenada preminulog šefa struke TSC-a Zoltana Saba, vodiće tim do odluke o novom treneru kluba iz Bačke Topole, navodi se u saopštenju kluba.

Foto: Starsportphoto

Mladen Krstajić je smenjen zbog serije loših rezultata

O svemu se oglasio i predsednik TSC-a Janoš Žemberi.

Krstajić je naš tim preuzeo u jednom jako osetljivom trenutku i zaista je postigao maksimum, uzimajući u obzir sve teškoće i ograničenja sa kojima smo se suočavali. Mi ćemo mu zaista uvek biti zahvalni. Naše prijateljstvo ovim raskidom ugovora sigurno neće biti poljuljano - istakao je Žemberi.

Foto: Starsportphoto

Janoš Žemberi tokom meča TSC - Steaua

Potom je dodao i da je Mirko Jovanović logično rešenje za privremenog trenera pošto dobro poznaje igrače i način funkcionisanja kluba, kao i ambicije za ovu sezonu.

Zajedno ćemo se potruditi da ekipu motivišemo da pruži svoj maksimum i da prevaziđe rezultatsku krizu - dodao je prvi čovek kluba iz Bačke Topole.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija