• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2021

13:31

HULIGANI NAPRAVILI HAOS! Policijski pas izujedao navijača, povređen konj!

ap photo

Fudbal

HULIGANI NAPRAVILI HAOS! Policijski pas izujedao navijača, povređen konj!

Podeli vest

Nemački navijači i holandska policija sukobili su se na utakmici Lige Konferencija Fejenord - Union Berlin

Kako prenosi nemački Bild, navijači tvrde da je razlog sukoba loša organizacija utakmice. 
Navodno su skeneri za karte bili neispravni, a i vrlo sporo su se pregledale kovid-potvrde, što je dovelo do velikih gužvi pred ulazom.


Sa druge strane, roterdamska policija je saopštila da se grupa huligana ciljano izdvojila i sukobila s policijom. Jednog navijača ugrizao je policijski pas, a huligani su povredili i policijskog konja.



Bacanje pirotehnike ga je preplašilo pa je pao sa policajcem koji ga je jahao.

Kako su navijači Union Berlina objavili na Tviteru, policija se bila agresivna i neljubazna, a pošto je bilo i mnogo onih sa lažnim kartama, ulaz je bio zatvoren, a mnogi navijači Union Berlina su povređeni.

Bild je preneo da je uhapšeno čak 75 navijača, pet teže povređenih koji su završili u bolnici, a navodno su i uhapšena lica tučena i pljuvana u policijskim kolima.

Na stadionu su navijači Fejenorda napravili bakljadu, a uzvratili su i nemački ultrasi koji su ušli na tribine posle haosa ispred stadiona sa policijom.

Foto: ap photo

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija