• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2021

11:36

PREŽIVEĆE BLAMAŽU! Solskjer dobija još jednu šansu!

reuters

Fudbal

PREŽIVEĆE BLAMAŽU! Solskjer dobija još jednu šansu!

Podeli vest

Ole Gunar Solskjer će preživeti i blamažu Mančester junajteda protiv Liverpula (5:0)

Poraz 0:5 od Liverpula nasred "Old Traforda" izgleda da nije dovoljan za smenu menaždera. Mada, pitanje je da li je Ole dobio novu šansu ili Junajted ne može da pronađe adekvatnu zamenu.

Norvežanin će kako trenutno stvari stoje predvoditi tim i na sledećem meču. Prema pisanju "Atletika“, smena menadžera "đavola“ još uvek nije na dnevnom redu čelnika kluba, pa će ovaj voditi tim i u subotu, u derbiju protiv Totenhema.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

U ponedeljak su fudbaleri Junajteda imali slobodan dan, a danas će se na treningu pojaviti ekipa koja je izgubila od Liverpula sa 5:0. Izvori oko kluba navode da bi pojedinci u Mančester junajtedu bili spremni da se reše Norvežanina, dok drugi navode da u timu postoji konfuzija oko stila igre koji se zahteva od igrača.

"Tok sport“ sa druge strane piše da Ole i dalje ima podršku Aleksa Fergusona, što je takođe važno u celoj priči.

Foto: ap photo

 

Mančester će posle gostovanja u Londonu otputovati u Bergamo, na meč Lige šampiona sa Atalantom, posle čega sledi još jedan derbi, gradski protiv Sitija, a onda i nova reprezentativna pauza.

Antonio Konte je navodno spreman da preuzme "đavole"...

Antonio Konte je stavio do znanja da bi bio spreman da preuzme Junajted. Zinedin Zidan je još jedno ime koje se spominje, dok se Maurisio Poketino i dalje divi klubu, dok je njegov mandat u Pari Sen Žermenu sve neizvesniji. Na duže staze bi i Brajtonov Grejem Poter mogao da bude u opticaju. Ali za sada je Solskjer glavni i rešen je da nastavi da se bori - navodi  "Atletik".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija