• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2021

08:52

ZVEZDI KLIZI PEHAR IZ RUKU! Posle 500 dana prekinut niz crveno-belih!

Starsportphoto

Fudbal

ZVEZDI KLIZI PEHAR IZ RUKU! Posle 500 dana prekinut niz crveno-belih!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Surdulici (2:1) i tako okončali neverovatna niz

Crveno-beli su izgubili prvi put nakon 500 dana, odnosno 51 utakmice u Superligi. Pre poraza od Radnika, crveno-beli su u kontinuitetu imali 46 trijumfa i pet nerešenih utakmica.  Ta serija trajala je od 14. juna 2020. godine, odnosno poraza u Senti od TSC-a.

Foto: Starsportphoto

 

Nakon što je ekipa Dejana Stankovića upisala poraz u finišu sezone 2019/20, usledio je impresivan niz. Sezonu je završila trijumfom protiv Proletera na svom stadionu, u meču koji je ujedno bio i proslava šampionske titule. Celu narednu sezonu crveno-beli nisu nijednom izgubili.

Foto: Starsportphoto

 

Prvi remi je bio u 11. kolu na derbiju protiv Partizana. Aleksandar Katai je u Humskoj pogodio sa bele tačke za 1:1 i nastavak niza nepobedivosti, a odmah u narednom kolu šampionu je odoleo i Javor.

Odbranio se na stadionu Rajko Mitić (0:0), a do kraja sezone Zvezda je imala još jedan kiks. Na Banjici je Rad uspeo da nadoknadi dva gola zaostatka i stigne do boda (2:2) koji im na kraju nije mnogo značio.

Crveno-beli su u ovoj sezoni remizirali sa Vojvodinom u prvom kolu, a zatim i protiv Partizana u devetoj rundi Superlige. Prvi poraz doživeli su u Surdulici.

Foto: Starsportphoto

 

Radnik je zadao težak udarac crveno-belima u borbi za šampionski pehar. Partizan ima pet bodova prednosti, a ako pobedi danas Metalac (17.00) mogao bi da ode i na plus osam. 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija