• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2021

20:32

PJANIĆ PROSLAVLJA KUMANOV OTKAZ! Oglasio se vezista Barse i žestoko UVREDIO Holanđanina! /FOTO/

Fudbal

PJANIĆ PROSLAVLJA KUMANOV OTKAZ! Oglasio se vezista Barse i žestoko UVREDIO Holanđanina! /FOTO/

Podeli vest

Holandski trener Ronald Kuman ostao je bez posla u Barseloni budući da je katalonski gigant raskinuo ugovor sa njim

Mesecima traja saga o otkazu Ronalda Kumana, a da se uprava Barselone ranije odlučila na taj potez možda u Kataloniji sezona ne bi propala posle samo dva meseca fudbala. 

Barselona je na sredini tabele u Primeri, borba za titulu je kilometrima daleko, klubu preti ispadanje u Ligu Evrope, a Kuman nasledniku ostavlja potpuni haos u svlačionici. 

Podeljene reakcije usledile su nakon otkaza, a jedan od onih koji će "otvoriti šampanjac" je Miralem Pjanić. Vezista Barselone od starta ima problem sa Kumanom, a nakon otkaza oglasio se na svom Instagramu. 

Pjanić je okačio priču, koju je ubrzo obrisao, ali je bilo dovoljno vremena da ljudi pročitaju rečenicu kojom je brutalno uvredio, kako navijači smatraju, trener Kumana. 

- Treba znati kada treba pustiti go**a da odu - napisao je Pjanić.

Vezista je na pozajmici u Beškitašu budući da ga Kuman nije video u planovima u Barseloni. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija