• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2021

12:49

SKANDAL U HRVATSKOJ! Legendarni fudbaler Hajduka, PREBIO suprugu! Čupao je, udarao u glavu i grizao

Reuters

Fudbal

SKANDAL U HRVATSKOJ! Legendarni fudbaler Hajduka, PREBIO suprugu! Čupao je, udarao u glavu i grizao

Podeli vest

Neimenovani legendarni as Hajduka iz Splita optužen je zbog porodičnog nasilja

Bivši fudbaler Hajduka iz Splita je zbog prebijanja supruge u maju ove godine optužen na godinu dana zatvora, ali će iza rešetaka ići samo ukoliko u naredne tri godine napravi novi prekršaj.

Kako piše "Slobodna Dalmacija", nekadašnji ljubimac Torcide je u alkoholisanom stanju maltretirao svoju ženu.

Navodi se da se sve dogodilo u predvečernjim satima, kada mu je supruga prigovorila što se u gradu opijao i to u pidžami.

Prema optužnici, fudbaler je prvo u cilju da ponizi, uznemiri i zastraši svoju suprugu sa stola bacio njene papire, a onda je počeo da je vređa.

Nesrećna žena je uzela telefon kako bi pozvala policiju i to je bio trenutak kada je fudbaleru "pala roletna". Legendarni as Hajduka joj je oteo telefon iz ruke, potom je čupao za kosu, udario rukom u glavu i na kraju kao šlag na tortu je ujeo za ručni zglob.

Na sudu je fudbaler priznao da je čupao i vređao, ali je ostale stvari demantovao. Sa druge strane, njegova supruga je istakla da ne želi da njen muž završi u zatvoru, već da mu se samo odredi obavezno lečenje od alkoholizma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija