• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2021

19:46

SOLSKJER GUBI KOMPAS! Uporedio Junajted sa OŠAMUĆENIM bokserom!

Tanjug/AP

Fudbal

SOLSKJER GUBI KOMPAS! Uporedio Junajted sa OŠAMUĆENIM bokserom!

Podeli vest

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je danas da je iza njega i ekipe teška sedmica, ali da je spreman za borbu

Spekulisalo se da će Solskjer dobiti otkaz posle prošlonedeljnog poraza 0:5 od Liverpula u Premijer ligi, posle kojeg je Junajted sedmi na tabeli sa osam bodova zaostatka za vodećim Čelsijem

Potrebna nam je reakcija. Odgovoran sam za reakciju, za rezultat i za igru. Radili smo na svemu na terenu što treba da uradi fudbaler. Dobro smo radili i mislim da su momci spremni da daju sve od sebe, kao što to uvek rade. Protiv Liverpula ništa nije išlo kako treba i nismo bili ni blizu našeg najboljeg nastupa. Osećali smo se kao ošamućeni bokser. Zvaršili smo na patosu u prvoj rundi. Imali smo šansu, odmah posle toga primili gol, želeli da što pre rešimo problem, ali smo opet dobili udarac. Pogledajte Tajsona Fjurija kad je u nokdaunu. Nesverovatno koliko je smiren. Izbroji do šest, sedam ili osam i tek onda ustane. Naš problem je što smo se digli prebrzo - rekao je Solskjer, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Legendarni trener Mančester junajteda Aleks Ferguson bio je tokom nedelje u trening centru. Novinare je zanimalo da li je Solskjer razgovarao sa Fergusonom i da li misli da može da "preživi" nesiguran period, kao što je i slavni škotski trener to uspeo pre nego što je ostvario veliki uspeh sa Junajtedom, Solšer je odgovorio potvrdno.

- Imali smo komercijalni dan i ser Aleks je došao da učestvuje. Sreli smo se i na kratko razgovarali. On je bio ovde sa Kristijanom Ronaldom. Prošao sam kroz neke veoma teške trenutke ovde kao igrač. Kada sam bio trener morao sam da se nosim sa neuspesima. Verovatno su bile dve ili tri krize otkako sam ovde postao trener - naveo je on.

Foto: Reuters

- Jedina stvar koju mogu da kažem je da ću uvek pokušavati i uzvratiti - dodao je nekadašnji fudbaler Junajteda.

Njegova ekipa je osvojila samo bod u poslednje četiri premijerligaške utakmice, a u subotu igra protiv Totenhema. Taj duel će propustiti napadač Pol Pogba, zbog isključenja protiv Liverpula.

Mediji su preneli da je Pogba ignorisao trenera posle poraza od Liverpula i da je stopirao pregovore o novom ugovoru, ali se Francuz oglasio na društvenim mrežama i rekao da su to laži.

- Očekujemo kritike, pošto igra protiv Liverpula nije bila dovoljno dobra, to očekujete da čujete sa desne, leve strane i centra. Ali, ne možemo da prihvatimo da se plasiraju laži, a Pol je došao i rekao mi šta je postavio na društvenim mrežama. Mi smo kao grupa bolji od toga. Kulutura je bolja, okruženje. Kada se radi o očiglednim lažima, igrači moraju da kažu to. Sva mišljenja i izveštaji, u redu, ali nemojte izmišljati laži o igračima i meni - naveo je Solskjer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija