• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2021

23:07

JOVIĆA PRECRTALI U MADRIDU, TERAJU GA VEĆ U JANUARU!? Anćeloti više NE RAČUNA na srpskog napadača!

Reuters

Fudbal

JOVIĆA PRECRTALI U MADRIDU, TERAJU GA VEĆ U JANUARU!? Anćeloti više NE RAČUNA na srpskog napadača!

Podeli vest

Srpski napadač Luka Jović prolazi kroz najgori period u Madridu od dolaska u Real

Stigao je Luka Jović kao ogromno pojačanje u Real Madrid, ali se boravak srpskog napadača u španskoj prestonici vrlo brzo pretvorio u pakao, a jedan od najboljih golgetera u Evropi nestao je sa fudbalske mape. 

Pokušao je Jović da oživi karijeru u Ajntrahtu, nije išlo, vratio se u Real i delovalo da će dobiti kakvu-takvu šansu kod Karla Anćelotija, ali se u periodu kada je dobijao minute povredio i izgubio poverenje italijanskog stručnjaka. 

Danas, posle više od dva meseca od početka nove sezone, Jović je igrač sa najmanjom minutažom u Realu, a jedina dvojica koja su manje vremena provela na terenu su Antonio Blanko i Marselo. 

Foto: Reuters

Kap koja je prelila čašu bio je meč protiv Osasune. Real je u završnici meča jurio pobedonosni gol, a Anćeloti nije ni razmotrio opciju da pošalje Jovića na teren i tako sa dva napadača pokuša da sruši ponos Pamplone. Španski As pozabavio se nakon toga Lukinom ulogom u timu Blankosa i konstatovao da neće biti napretka u njegovom statusu. 

Ipak, Jović bi u narednom peridu mogao da dobije poslednju šansu u Madridu budući da Real očekuje serija "slabijih" utakmica protiv Elčea, Granade i Rajo Valjekana (koji je u gornjem delu tabele), a uz to i mečevi u Ligi šampiona. Jasno je da će Benzemi biti potreban odmor, te da će Anćeloti morati Jovića da pošalje na teren. 

Ukoliko Jović uspe da pronađe staru formu, njegov "kredit" u Realu će porasti i klub ga neće prodati na zimu, ali ako srpski napadač nastavi da kuburi sa realizacijom sve su šanse da bi Jović već u januaru mogao da napusti Santijago Bernabeu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija