• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2021

13:13

MITROVIĆ SEJE STRAH NA OSTRVU! Ostavio je trenera bez teksta!

Fudbal

MITROVIĆ SEJE STRAH NA OSTRVU! Ostavio je trenera bez teksta!

Podeli vest

As Fulama Aleksandar Mitrović nastavio je sa sjajnom formom, rešeta protivničke mreže iz kola u kolo

Mitrović je u subotu het-trikom doneo pobedu Fulamu protiv Vest Bromvič Albiona, čime se dodatno odlepio na listi strelaca od prvog pratioca Bena Breretona.

Pun reči hvale nakon meča bio je trener ekipe Marko Silva.

- O igraču koji na 15 utakmica postigne 18 golova nema šta mnogo da se priča. Brojke govore. Izuzetno sam zadovoljan svime što čini. To nisu samo golovi, već i celokupan vredan rad. Naravno, golovi su i zasluga fantastične timske igre. Mi smo ofanzivna ekipa, uvek idemo na gol više -  izjavio je Silva.

Foto: reuters

 

Mitrović je sa 18 golova postigao polovinu Fulamovih golova u ligi ove sezone. Srpski napadač uz to ima i tri asistencije.

Fulam u narednom kolu igra sa Blekburnom u kom će tražiti priliku da dodatno osiguraju drugu poziciju i ugroze Bormut na vrhu tabele.

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija