• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2021

20:39

ČEKIĆARI STALI UZ SITI! Aston Vila doživela novi debakl!

Tanjug/AP

Fudbal

ČEKIĆARI STALI UZ SITI! Aston Vila doživela novi debakl!

Podeli vest

Fudbaleri Vest Hema pobedili su večeras na gostovanju ekipu Aston Vile sa 4:1, u meču 10. kola Premijer lige

Slaviće se večeras u Londonu, a tugovati u Birmingemu nakon ubedljivog trijufa Vest Hema na Vila Parku protiv Aston Vile - 4:1 (2:1). 

Ben Džonson je u sedmom minutu u vođstvo doveo goste iz Londona, da bi Oli Votkins izjednačio u 34. minutu. Do nove prednosti gosti dolaze četiri minuta kasnije, nakon udarca sa distance Deklana Rajsa.

Foto: Tanjug/AP

Klub iz Birmingema od 50. minuta igrao je sa igračem manje, pošto je crveni karton zbog prekršaja dobio Ezri Konsa. Golove za ubedljivu pobedu Vest Hema u nastavku su postigli Pablo Fornals u 80. i Džarod Bouen u 84. minutu.

Vest Hem je četvrti u Premijer ligi sa 20 bodova, dok je Aston Vila 15. sa 10 bodova. Londonski tim u narednom kolu dočekuje drugoplasirani Liverpul, a Aston Vila gostuje Sautemptonu.

PREMIJER LIGA – 10. KOLO

Subota
Lester - Arsenal 0:2 (0:2)
Gabrijel 5, Smit Rou 18

Barnli - Brentford 3:1 (3:0)
Vud 4, Louton 32, Kornet 36 - Godos 58

Liverpul - Brajton 2:2 (2:1)
Henderson 4, Mane 24 - Mvepu 41, Trosar 65

Mančester Siti - Kristal Palas 0:2 (0:1)
Zaha 6, Galager 88

Njukasl - Čelsi 0:3 (0:0)
Džejms 65, 77, Žoržinjo 81 pen

Votford - Sautempton 0:1 (0:1)
Adams 20

Totenhem - Mančester Junajted 0:3 (0:1)
Ronaldo 39, Kavani 64, Rašford 86

Nedelja
Norič – Lids 1:2 (0:0)

Omobamidele 58 – Rafinja 56, Rodrigo 61

Aston Vila - Vest Hem 1:4 (1:2)
Votkins 34 - Džonson 7, Rajs 38, Fornals 80, Boven 84

Ponedeljak
21.00 Vulverhempton - Everton 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija