• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2021

22:43

IBRA LEGIONAR POKORIO RIM! Rosoneri SRUŠILI Vučicu i vratili se na VRH! /VIDEO/

Tanjug/ap

Fudbal

IBRA LEGIONAR POKORIO RIM! Rosoneri SRUŠILI Vučicu i vratili se na VRH! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Milana slavili su derbiju 11. kola Serije A protiv Rome na Olimpijskom stadionu sa 2:1 (1:0)

Ne posustaje Milan na putu ka tituli! Pobedio je Napoli ranije danas, Rosoneri su putovali u Rim na megdan Vučici, ali ni Murinjov autobus, ni publika na Olimpiku ništa nije moglo da zaustavi četu Stefana Piolija - 1:2 (0:1). 

Kada jedna ekipa u sastavu ima vanvremenskog manstora poput Zlatana Ibrahimovića sve je stostruko lakše, a Milan baš to ima! Šveđanin je po ko zna koji put pokazao da mu godine i povrede ne mogu ništa. Bomba iz 26. minuta koja je otvorila meč obeležila je kolo Serije A, a ukoliko Rosoneri naprave iskorak u odnosu na prošlu godinu i uključe se u borbu za Skudeto, ovaj gol bi mogao da bude prekretnica. 

Foto: Tanjug/ap

Očekivali su u taboru Milana da se Roma neće otvoriti, iskusni "lisac" Žoze Murinjo do tančina je pročitao igru Rosonera, ali nije mogao da predvidi golčinu Zlatana Ibrahimovića koja ja rešila utakmicu. Morala je Vučica da se otvori, što je stvorilo prostora za ubitačne kontre gostiju, a jednu od takvih iskoristio je baš Ibrahimović. Ipak, njegov gol poništen je zbog ofsajda posle reakcije VAR sobe. 

Nije Milan tada prelomio utakmicu, ali je ste sedam minuta kasnije kada je Frank Kesi "sa kreča" matirao Rui Patrisija i duplirao prednost Milaneza na Olimpijskom stadionu u Rimu! Do kraja meča Rosoneri su ostali sa igračem manje nakon što je Teo Ernandez dobio drugi žuti karton, dalo je to šansu Vučici da se vrati u meč, a gol Stefana El Šaravija u 91. minutu stigao je prekasno za kompletan povratak Rome u meč. 

SERIJA A – 11. KOLO

Subota
Atalanta - Lacio 2:2 (1:1)
Zapata 45+1, De Ron 90+4 - Pedro 18, Imobile 74

Verona - Juventus 2:1 (2:0)
Simeone 11, 14 - Mekeni 80

Torino - Sampdorija 3:0 (1:0)
Prat 17, Singo 52, Beloti 90+3

Nedelja
Inter - Udineze 2:0 (0:0)
Korea 60, 68

Fjorentina - Specija 3:0 (1:0)
Vlahović 44pen, 62, 74

Đenova - Venecija 0:0

Sasuolo - Empoli 1:2 (1:0)
Toneli 43ag - Pinamonti 83, Zurkovski 90+2

Salernitana - Napoli 0:1 (0:0)
Zjelinski 61

Roma - Milan 1:2 (0:1)
El Šaravi 91 - Ibrahimović 26, Kesi 67p

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija