• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2021

11:22

POSRNULI HRVATSKI VELIKAN NE ZNA GDE BIJE! Farmaceuti SMENILI trenera Hajduka!

printscreen

Fudbal

POSRNULI HRVATSKI VELIKAN NE ZNA GDE BIJE! Farmaceuti SMENILI trenera Hajduka!

Podeli vest

Posle 13 kola hrvatskog prvenstva Hajduk iz Splita se nalazi na četvrtom mestu sa šest bodova manje od vodeće trojke Dinama, Rijeke i Osijeka

Nikako da se podigne splitski Hajduk. U poslednje četiri utakmice od mogućih 12 osvojili samo dva boda.

Poraz u nedelju od pretposlednje Slaven Koprivnice (2:3), popularnih Farmaceuta, bio je presudan za rastanak sa švedskim trenerom Jensom Gustafsonom! On je u klub došao letos i u 17 utakmica ostvario učinak devet pobeda, tri remija i pet poraza. Poražavajuće za navijače Hajduka bila je eliminacija od kazahstanskog Tobola u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

-  Pre svega želim da zahvalim predsedniku i sportskom direktoru na ukazanom poverenju. Zahvalan sam za sve vreme koje sam proveo u Hajduku i za sve što sam doživeo od ljudi u Splitu i Dalmaciji. Posebno zahvaljujem navijačima koji su uvek bili podrška meni i celom timu! Hajduku želim sve najbolje u budućnosti. Ovo je sjajan klub i siguran sam da će tim biti sve bolji i bolji kasnije ove sezone -  rekao je Gustafson.
 

Pre nego što je došao u Hajduk Gustafson je vodio Norćeping i bio pomoćnik u AIK-u. Ne zna se ko će preuzeti tim, ali jasno je da ga čeka težak zadatak! Posle jučerašnjeg poraza nezadovoljni navijači su postrojavali fudbalere, a situacija je iz kolo u kolo sve gora!

Srpski internacionalac Nemanja Glavćić odigrao je 69 minuta za pobednički tim nad Hajdukom! Slaven je inače poznat kao klub u kojem su dobodošli igrači iz Srbije, a ne tako davno, okosnicu tima činio je i srpski defanzivac Miloš Radivojević. Sa druge strane, poznato je da u Splitu naši igrači nisu dobrodošli!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija