• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2021

14:06

BOLESNO! NEPRIJATELJSKA ATMOSFERA! Danac otvorio dušu posle trijumfa nad Zvezdom

Starsportphoto

Fudbal

BOLESNO! NEPRIJATELJSKA ATMOSFERA! Danac otvorio dušu posle trijumfa nad Zvezdom

Podeli vest

Mladi fudbaler Midtjilanda Gustav Isaksen bio je opčinjen atmosferom koju su napravili navijači Crvene zvezde na utakmici četvrtog kola Lige Evrope

Najjači utisak na mladog krilnog napadača nije ostavila pobeda njegovog tima, već protivnički navijači.

Ovo je bolesno, čoveče! Definitivno najluđi stadion i najluđa atmosfera u kojoj sam igrao. I usudili smo se da sanjamo da pobedimo. Koliko je to sjajno u ovoj situaciji - izjavio je Isaksen.

Foto: Starsportphoto

Gustav Isaksen kraj Sekua Sanoga

Nastavio je u istom ritmu.

Navijači su neverovatni, okruženje neprijateljsko, ali uživao sam. Sjajno je čuti taj huk, atmosfera ne može da bude bolja - dodao je Danac.

Dva kola pre kraja grupne faze, Braga se nalazi na liderskoj poziciji grupe F sa devet bodova. Crvena zvezda je osvojila sedam, Midtjiland pet, dok je Ludogorec na začelju sa jednim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Prava šansa za mlade inovatore- Startap Vikend na Zlatiboru
Društvo

Prava šansa za mlade inovatore- Startap Vikend na Zlatiboru

Da li ste spremni da se upoznate sa svetom startapa i steknete veštine i znanja koja će vam pomoći da razvijete svoje biznis ideje? Inovacioni biznis centar Zlatibor, pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke, inovacija i tehnološkog razvoja, u saradnji sa partnerima iz inovacionog ekosistema Srbije, organizuje Startap Vikend, jedinstvenu priliku za sve mlade preduzetnike u nastajanju!

14.09.2024

19:14

TV

Hronika

Da li će se manijak uskoro naći na slobodi? Davitelj s Medaka ubio mladu doktorku i cele noći sedeo pored tela
Hronika

Da li će se manijak uskoro naći na slobodi? Davitelj s Medaka ubio mladu doktorku i cele noći sedeo pored tela

Stela Gundelj (26), mlada doktorka iz Stare Pazove ubijena je 13. februara 2013. godine u Beogradu. Njen bivši partner, Aleksandar Šundić, koji je tada imao 23 godine, udavio je Stelu u iznajmljenom stanu u naselju Medaković. Nakon što je pravosnažno osuđen na 15 godina zatvora, i s obzirom na to da je odslužio dve trećine kazne, odnosno 11 godina, postoji mogućnost da bi uskoro mogao biti pušten na slobodu, a tim povodom oglasile su se Stelina majka i kuma.

14.09.2024

18:45

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45