• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2021

15:21

SITI SE IGRAO SA JUNAJTEDOM! Ronaldo i drugovi se NIŠTA NISU PITALI!

Tanjug

Fudbal

SITI SE IGRAO SA JUNAJTEDOM! Ronaldo i drugovi se NIŠTA NISU PITALI!

Podeli vest

U derbiju 11. kola Premijer lige Mančester junajted dočekao je Mančester siti, koji je rutinski savladao domaćina sa 2:0

Siti je uoči meča imao 20 bodova, a Junajted 17, pa novi neuspeh znači dodatno udaljavanje od glavnog cilja, odnosno šampionske titule!

"Crveni đavoli" igrali su bez Pola Pogbe i Rafaela Varana, kao i Edinsona Kavanija, dok Pep Gvardiola nije mogao da računa na Ferana Toresa, Ajmerika Laporta i Bendžamina Mendija!

Bilo kako bilo, u 7. minutu u istom napadu kada je Gundogan imao šansu, u nastavku je usledio oštar centaršut sa leve strane koji je Erik Baij zakucao u sopstvenu mrežu i doneo veliko slavlje Sitiju! 

Usledila je volejčina Ronalda u 26. minutu, Šo je centrirao sa leve strane, Ronaldo se izdvojio na nekih 14 metara od gola i zahvatio volej levom nogom. Ipak, odbranio je Ederson, što je bila njegova prva intervencija na utakmici. Sa druge strane, David De hea je spasio Junajted mnogo ubedljivijeg poraza!

Do kraja poluvremena viđen je još jedan gol, ispostavilo se poslednji na meču! Neshvatljiv propust defanzivaca Junajteda i gol Bernarda Silve tik pred odlazak na odmor! Žoao Kanselo je centrirao, a svi su propustili loptu uključujući i Luka Šoa koji je iza leđa dozvolio Silvi da ubaci loptu u mrežu na drugoj stativi!

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija