• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

08.11.2021

13:11

VANDA UZIMA IKARDIJU 70 MILIONA EVRA! Evo zbog čeka Argentinac pristaje na sve!

Instagram/Vanda Ikardi

Fudbal

VANDA UZIMA IKARDIJU 70 MILIONA EVRA! Evo zbog čeka Argentinac pristaje na sve!

Podeli vest

Vanda Nara u slučaju razvoda od fudbalera PSŽ-a Maura Ikardija dobija čak 70 miliona evra * Argentinac je ponovo aktivirao Instagram i izjavio ljubav ženi, koju je donedavno varao

Vanda Nara (34) drži supruga Maura Ikardija (28) u šaci! Plavokosa Argentinka bi u slučaju razvoda od fudbalera Pariz Sen Žermena dobila čak 70 miliona evra, kao i luksuzne automobile i nekretnine.

Vanda i Mauro su nedeljama u centru pažnje jer je ona pre dvadesetak dana saznala da njen muž ima aferu sa glumicom Ćinom Suarez. Sa decom je napustila Pariz i otputovala u Milano. Ikardi je zbog toga pao u depresiju, prestao je da trenira i molio je suprugu da mu se vrati, uz poruku da će napustiti fudbal ako ostane bez nje. Oprostila mu je prevaru i dogovorili su se da dalje nastave zajedno.

Foto: reuters

 

Auto od 300.000

Kada se uzme u obzir šta bi sve morao da joj prepusti u slučaju razvoda, ne čudi što se Mauro toliko trudio da mu Vanda oprosti aferu sa drugom ženom, otkrila je argentinska novinarka Debora D'Amato.

- Mauro bi Vandi morao da da oko 70 miliona evra. Ona kontroliše njegovu imovinu. Luksuzni automobili i nekretnine su u njenim rukama, a oni imaju sedam automobila i pet kuća u Italiji i Argentini. Među nekretninama su dva luksuzna stana u Milanu i kuća na jezeru Komo. U Parizu nemaju nekretninu, već im klub unajmljuje kuću. Kada su automobili u pitanju, najskuplji je "rols rojs" od 300.000 evra - ispričala je iskusna novinarka u televizijskoj emisiji "A la tarde".

Vanda objavila fotku sa bivšim mužem Lopezom

 

 

Uprkos tome što su izgladili odnose koliko-toliko, Vanda ne prestaje da provocira putem društvenih mreža. Ona je objavila staru fotografiju sa bivšim mužem, takođe argentinskim fudbalerom Maksijem Lopezom (37) i njihovom trojicom sinova. Podsetimo, Vanda je vezu sa Ikardijem započela 2013, dok je bila u braku sa Lopezom. On je bio najbolji prijatelj sa Ikardijem. Jedno vreme su dvojica argentinskih fudbalera igrala u Sampdoriji i provodila mnogo vremena zajedno, sve dok Ikardi na jedan godišnji odmor nije otputovao sa Maksijem i Vandom i smuvao vatrenu Južnoamerikanku.

 


Vanda je takođe i agent svom suprugu i pregovarala je prilikom njegovog transfera u Pariz. On takođe ne može da snima reklame i potpisuje sponzorske ugovore bez dozvole supruge, što bi moglo da mu nanese ogromne finansijske gubitke u narednim godinama ukoliko se razvedu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

 


Deluje da situacija i dalje nije stabilna i da je brak Maura i Vande u krizi. Ona je, navodno, saznala da se on i dalje viđa sa ljubavnicom. Fudbaler je ubrzo obrisao Instagram, ali ga je u subotu vratio i prvo što je objavio bila je slika sa suprugom.

Foto: reuters

 



"Volim te", kratko i jasno poručio je argentinski fudbaler, a potom je objavljivao snimke iz spa-centra sa suprugom i poručio da nema ničeg lepšeg posle utakmice nego kada ga Vanda čeka.

Slika se gola

- Nema ničeg lepšeg nego kad dođeš kući posle utakmice, a žena te čeka budna, pored bazena i sa hladnim pivom - poručio je Ikardi.

Vanda na svom profilu nije tako emotivna, već se uglavnom fotografiše u donjem vešu, a juče je ponovo sa decom otputovala u Milano privatnim avionom. Da li je ponovo nešto saznala ili su u pitanju poslovne obaveze, nije poznato.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija