• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2021

09:16

LUDOGOREC U BEOGRAD STIŽE SA NOVIM TRENEROM! Pravio čuda sa MAKEDONCIMA, sada preti ZVEZDI u Evropi!?

Tanjug/AP

Fudbal

LUDOGOREC U BEOGRAD STIŽE SA NOVIM TRENEROM! Pravio čuda sa MAKEDONCIMA, sada preti ZVEZDI u Evropi!?

Podeli vest

Makedonski stručnjak Igor Angelovski na pragu je dogovora sa Ludogorecom, ali se u trku za njegov potpis uključila i varšavska Legija

Letos je fudbalska reprezentacija Severne Makedonije imala prvi nastup na velikoj međunarodnoj sceni, a tvorac istorijskog uspeha bio je Igor Angelovski. Ipak, iskusni stručnjak je posle šest godina na klupi Makedonije napustio posao i posle Evropskog prvenstva je slobodan u izboru nove sredine. 

Uzeo je Angelovski pauzu i već pet meseci je bez posla, ali bi to uskoro moglo da se promeni budući da su dva velikana u pregovorima sa Makedoncem. 

Foto: Tanjug/AP

Kako prenose bugarski mediji, Igor Angelovski je glavni kandidat za novog trenera Ludogoreca nakon što je klub iz Razgrada otpustio Valdasa Dambrauskasa. Tamošnji šampion nalazi se u velikoj krizi, a upravi je jasno da Stanislav Genčev nije trajno rešenje. 

Ipak, Ludogorec je dobio još jednog konkurenta u borbi za potpis Igora Angelovskog. Po informacijama iz Poljske, Makedonac je meta i Legije. Varšavski velikan je na dnu tabele, vezali su šest poraza u Ekstraklasi i sezona je već propala budući da će Legija teško odbraniti tron u domovini.

Foto: reuters

 

Iz tog razloga su u Varšavi razmatrali ko bi mogao da sedne na klupu Legije, a izbor je pao na Igora Angelovskog. Ukoliko Makedonac bude "vagao" između ponuda, oba tima igraju Ligu Evrope, ali bi u Bugarskoj imao deleko lakši i manje stresan zadatak od onog koji ga čeka u Poljskoj. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija