• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2021

15:31

DA IRSKA DOBIJE PORTUGAL? IDEALNO! Fizički smo u Beogradu, ali smo mislima u Lisabonu!

Starsportphoto

Fudbal

DA IRSKA DOBIJE PORTUGAL? IDEALNO! Fizički smo u Beogradu, ali smo mislima u Lisabonu!

Podeli vest

Srbiju u nedelju čeka odlučujući meč sa Portugalom (20.45) za plasman na Mundijal, a uvertira za finale je u četvrtak (18.00) sa Katarom

Utakmica između Srbije i Katara, uz dužno poštovanje rivalu, nikoga ne zanima, jer već nedeljama svi misle na Kristijana Ronalda i Portugalce. 

- Bližimo se kraju kvalifikacija. Slede nam dve potpuno različite utakmice, po svemu. Sutrašnji meč protiv Katara je u takmičarskom smislu nevažan, ne donosi bodove, ali želimo da u istom ritmu nastavimo kvalifikacije. Da se na najbolji način pripremimo za Portugal. Važno je da Srbija sutra odigra na pravi način utakmicu, da to bude dobar trening. Daleko od toga da želimo da potcenimo Katar, ali želja nam je da završimo meč tako da se niko ne povredi i da mi svi posle njega budu na raspolaganju u Lisabonu - kazao je selektor Drahan Stojković, pa pomenuo sastav tima.

Foto: Starsportphoto

 

- Nema pritiska, pa ćemo povući pametne poteze.  Igraće fudbaleri sa manjom minutažom, verovatno će biti neočekivan sastav, ali moramo tako da razmišljamo. Jović će igrati, videćemo da li će početi ili ući u igru. Hoću samo da pojasnim da mi nemamo rezervni tim. Ne gledamo tako igrače. Igrače ne delim na prvi i drugi tim, svi su podjednako važni - istakao je selektor koji neće moći da računa zbog povreda na Darka Lazovića i Filipa Đuričića.

- Svi će odigrati kako budem rekao, a kako videćemo. Moj posao je da pronađem rešenje na desnom boku i ja ću ga pronaći. Atmosfera je odlična, igrači uživaju u treningu - rekao je Piksi.

 

Foto: ap photo

 

Govorio je Piksi i da li će gledati meč Irske i Portugala u Lisabonu.

- Kad bi mogla Irska da dobije Portugal, to bi bilo idealno. Sva tri rezultata su u opticaju, ne očekujem ništa specijalno, pogledaćemo tu utakmicu, a i šta da radimo posle Katara. Šta bi to mogli da radimo, a da ne pogledamo utakmicu? Nama smo mi uvek bili najvažniji. Ime protivnika ništa ne menja. Mi smo fizički u Beogradu, ali psihološki smo u Lisabonu. Ne možemo da pobegnemo od toga. Važno je da Srbija odigra pravu utakmicu... - istakao je selektor.

 

Foto: Starsportphoto

 

Pravi recept je igra sa Katarom u Debrecinu kada je Srbija pobedila 4:0.

Bio sam ispunjen načinom na koji smo odigrali taj meč. Za jednog trenera, ne mogu više da tražim. Da ne budu motivisani, to me ne zanima, znam da hoće. I da ne budu, nikakav problem.

Foto: Starsportphoto

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija