• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2021

23:27

TEK STIGAO, A VEĆ BI MOGAO DA ODE! Španski fudbaler pred otkazom?

Tanjug/AP

Fudbal

TEK STIGAO, A VEĆ BI MOGAO DA ODE! Španski fudbaler pred otkazom?

Podeli vest

Pari Sen Žermen je ove godine pomerio granice trgovanja fudbalerima kada je u svoje redove doveo Lionela Mesija, Serhija Ramosa, Đanluiđija Donaraumu i ostale zvezde svetskog fudbala

Drim tim iz Pariza, koji predvode Nejmar, Mbape i Mesi deluje zaista nestvarno i zastrašujuće, ali pored kada napad stane, mora postojati i odbrana približnog kvaliteta ovakvom napadu.

A PSŽ je ove sezone imao mnogo problema sa odbranom. 

 

Dolaskom Ramosa na "Park Prinčeva", gazde iz Katara su mislile da su rešile poziciju centralnog beka bar nekoliko sezona, ali nisu mogli ni da sanjaju da će u praksi to biti mnogo drugačije. 

Ramos je u Pariz stigao rovit, tek izašao iz povrede, a na početku priprema je zadobio novu povredu i još uvek nije debitovao! To se ni malo nije svidelo ljudima iz kluba, ali su odlučili da čekaju i smatrali su da je Ramos vredan rizika. Nekoliko meseci kasnije, gazde su promenile ploču. Svi su izgubili strpljenje za Ramosa i čak mu navodno spremaju otkaz! 

Španac je tek u sredu odradio prvi trening sa ekipom. Toliko duga pauza posebno se nije svidela Al Kelafiju. 

Foto: Reuters

Al Kelaifi

Kako navodi ''L'ekip'', Al Kelaifija je iznervirala činjenica da je Ramos imao više povreda. "List" navodi da je gazda svake nedelje tražio medicinske informacije o Ramosu i da je brinuo što ovaj nije mogao da se oporavi. 

Sam Ramos je navodno tražio povratak, ali medicinsko osoblje ga je upozorilo da ne počinje prerano sa treninzima jer postoji opasnost od još ozbiljnije povrede i još duže pauze. Ramos će imati priliku da se potpuno oporavi za vreme reprezentativne pauze i možda će dobiti priliku da debituje na meču Lige šampiona protiv Mančester sitija. 

Povodom priča o mogućem rastanku Parižana i Ramosa, tek početkom ove nedelje oglasio se Rene Ramos, Serhijovom brat i agent. 

- Serhio neće završiti karijeru, niti će ugovor biti raskinut. U to nema sumnje. To je fizička stvar i on će se vratiti u igru što je pre moguće-. rekao je Rene za ''Mundo Deportivo''. 

To bi usrećilo i predsednika...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija