• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2021

09:25

OGLASIO SE I ON! NAPAŠĆEMO PORTUGALCE SA DVA ŠPICA! To liči na Piksija!

Starsportphoto

Fudbal

OGLASIO SE I ON! NAPAŠĆEMO PORTUGALCE SA DVA ŠPICA! To liči na Piksija!

Podeli vest

Nekadašnji golgeter državnog tima, Darko Kovačević, siguran da je da će naša reprezenatacija Portugal napasti sa Aleksandrom Mitrovićem i Dušanom Vlahovićem

Fudbalska reprezentacija Srbije će u odlučujućem meču mundijalskih kvalifikacija zaigrati sa dva klasična centarfora! Tako barem smatra legendarni Darko Kovačević!

- Ubeđen sam da će Srbija igrati usred Portugala sa dva špica. To mi liči na Piksija, na njegov karakter i pobednički duh. A kad vidim da u napadu imamo Mitrovića, Vlahovića i Jovića, ne plašim se. Vlahović i Mitrović su u velikoj prednosti u odnosu na Jovića. Najviše zbog toga što igraju za svoje klubove i daju golove. Sva trojica imaju DNK napadača. Koga god Piksi da izabere neće pogrešiti - kaže Kovačević u izjavi za Kurir.

Foto: Starsportphoto

 

Na pitanje može li Srbija da savlada Portugal na njegovom terenu Kovačević nema dilemu!

- Možemo, što da ne možemo? Piksi fenomenalno vodi reprezentaciju. Nema straha od bilo koga. Takav je bio i kao fudbaler. Imao sam čast da igram zajedno sa njim. Bio je vođa na terenu. Kakav je bio tad, pravi lider, takav je i sad kao trener. Ne boji se, ide na pobedu, bez obzira na snagu protivnika. Pokazuje pobednički mentalitet i prenosi ga na fudbalere!

Posle remija Portugalaca u Irskoj u sredu veče matematika je jasna: domaćinu „igra“ i remi, gost u nedelju mora da juri tri boda.

Foto: Starsportphoto©

 

- Ubeđen sam da ćemo tamo izađi da pobedimo. Naš selektor je to i najavio. Respektuje Piksi i Kristijana Ronalda i njihovog selektora Fernanda Santoša, ali kod njega nema straha. Tako je igrao i protiv Nemaca u reprezentaciji, verujem da će isto i protiv Portugalaca. Ako ne uspemo, nema veze. Protivniku bi trebalo pružiti ruku. Bitno je da se mi pokažemo valjano - dodao je Darko Kovačević.

Foto: Starsportphoto

 

U prvom susretu ovog ciklusa, protiv Republike Irske u Beogradu, napred je bio samo Dušan Vlahović, na gostovanju u Bakuu Aleksandar Mitrović, a kako je vreme odmicalo Piksi je počeo sve češće da ih spaja pa su počeli zajedno protiv Portugala na stadionu „Rajko Mitić“ i na gostovanjima u Dablinu i Luksemburgu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija