• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2021

17:06

VLAHOVIĆ POSTAO HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Posle GOLA imitirao TIKTOKERA, a za sve je KRIV - RADONJA!

Tanjug/AP

Fudbal

VLAHOVIĆ POSTAO HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Posle GOLA imitirao TIKTOKERA, a za sve je KRIV - RADONJA!

Podeli vest

Reprezentacija Srbije savladala je Katar sa 4:0 (1:0) u prijateljskom meču pred duel koji Orlove u nedelju očekuje u Lisabonu protiv Portugala

Odradila je Srbija "teži trening" u četvrtak protiv Katara, namestila "nišanske sprave" i puna samopouzdanja ide na megdan Portugalcima. Utakmica u Lisabonu ima ogroman značaj za obe ekipe budući da će pobednik direktno na Svetsko prvenstvo, a da će poraženi morati kroz baraž da traži vizu za Katar. 

Dobre vesti za Srbiju su odlična partija protiv Katara, ali i nastavak golgeterske serije nosioca naše reprezentacije. Dušan Vlahović postigao je treći gol za Orlove u 53. minutu, a najviše pažnje privukao je način proslave. 

Napadač Fiorentine je gol proslavio u stilu svetski poznatog Tiktokera Kali Lejma, a Vlahović otrkiva ko je došao na tu ideju, ali i da mu se Italijan javio posle utakmice. 

- Na tu ideju je došao jedini čovek koji je mogao, Radonja, meni ne bi palo na pamet. Rekao mi je na terenu - hajde da to uradimo. Rekao sam što da ne. Pratim ga na društvenim mrežama, upoznali smo se u Italiji, pisao mi je posle utakmice. Napisao mi je 'Dobro došao u klub', odgovorio sam mu da nismo mogli da odolimo. Na pokret je napravio popularnost i svaka mu čast - treba biti inovativan, da na to napravi tako veliku stvar - rekao je Dušan Vlahović. 

Foto: Starsportphoto©

Srpski napadač nije preterano aktivan na društvenim mrežama jer mu je fokus na terenu i treninzima. 

- Porastao je broj pratilaca za par hiljada, ali iskreno ne pratim. Mene društvene mreže ne zanimaju toliko, okačim posle utakmice nešto ako prođe sve kako treba, što ne znači da se u budućnosti neću baviti time. Trenutno me to ne zanima, fokusiran sam samo na teren i na trening, na utakmice. Ostalo me ne zanima, prolazno je i proći će - dodao je srpski napadač. 

Posle utakmice na Marakani većina navijača je želela baš dres Dušana Vlahovića, a golgeter Viole ističe da to može da bude samo dodatni potiv. 

- Uvek je zadovoljstvo kada neko želi da ima tvoj dres ili bilo koji suvenir. Ne tako davno sam i ja bio sa te druge strane i isto to radio. Zato se uvek trudim da ispoštujem sve i da im ostavim bilo šta - podvukao je Vlahović. 

Podsećamo, Kabi je pre nekoliko dana bio u centru pažnje nakon što je sa Zlatanom Ibrahimovićem snimio parodiju na "Skvid gejm", seriju za kojom je poludeo svet. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja  nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj
Društvo

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj

Osim meduza i vlasulja, turisti u Grčkoj se ponekad susreću i sa ježevima i ribom zvanom Dragon fish koja se drugačije zove i morski pauk, riba Dragana, Drakena. Karakterišu je šare na leđima, sa donje strane ima bodlju okrenutu unazad, a sličnu bodlju ima i na prvom leđnom peraju. Dugačka je do deset centimetara, sakrivena je u pesku pa je nije lako primetiti.

01.07.2024

13:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija