• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2021

21:44

KORENITE PROMENE NA NOU KAMPU! Dembele zakasnio TRI minuta na trening, ĆAVI ga žestoko KAZNIO!

Fudbal

KORENITE PROMENE NA NOU KAMPU! Dembele zakasnio TRI minuta na trening, ĆAVI ga žestoko KAZNIO!

Podeli vest

Francuski fudbaler Osman Dembele prvi je "popio" kaznu zbog novih pravila ponašanja u Barseloni

Došao je Ćavi Ernandez u Barselonu i potpuno promenio mentalitet katalonskog giganta! Španac je od prvog radnog dana pokazao "nemački model" - red, rad i disciplina. Deluje da je većina prihvatila njegove metode, ali ima i onih koji nastavljaju da greše. 

Kako prenose španski mediji prvi je na udaru novih pravila bio Osman Dembele koji je kažnjen zbog trominutnog kašnjenja na trening! Francuz je u kamp stigao u 8:33 umesto u 8:30, te će morati da snosi posledice. 

Foto: reuters

Po novim pravilima svaki fudbaler je u obavezi da na trening dođe sat i po vremena ranije, budući da je trening zakazan za 10.00 Dembele je jasno prekršio "zakon". Primera radi, stručni štab mora dva sata ranije da se pojavi u kampu. 

On je to uradio kako bi igrači imali vremena da doručkuju, pripreme za trening ili obave razgovor sa nekim iz stručnog tima, ukoliko je potrebno. 

Praksa kažnjavanja u Barsi izgubljena je 2017. godine kada je Luis Enrike stigao u klub. Dok je u vreme Pepa Gvardiole to bila redovna pojava, baš kada su Katalonci bili najbolji na svetu, a Ćavi bio lider generacije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija