• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2021

17:02

POTOP KOMŠIJA! BiH nije pomogao ni igrač više, OPROSTILI SE OD SP!

Tanjug

Fudbal

POTOP KOMŠIJA! BiH nije pomogao ni igrač više, OPROSTILI SE OD SP!

Podeli vest

Fudbaleri Bosne i Hercegovine poraženi su u Zenici od Finske 3:1 i tako propustili priliku da se plasiraju u plej-of za Mundijal u Kataru 2022.

Nestvarna scena i tuga na licima navijača u BiH, pošto je domaćin imao sve u svojim rukama, i trebao je samo da u poslednja dva meča na svom terenu protiv Finske i Ukrajine osvoji četiri boda i  prođe dalje.

Foto: Tanjug

 

Ipak, nije im pomoglo ni to što su igrali sa igračem više od 37. minuta zbog užasnog starta Juke Ratile nad Seadom Kolašincem.

Tada su gosti imali vođstvo preko Markusa Forsa, uz promašen penal Temua Pukija i očekivao se preokret! Na zaprepašćenje prisutnih brojčano slabiji Finci su u drugom poluvremenu dali dva pogotka preko Robina Loda i Danijela O'Šagnesija, zahvaljujući kiksevima odbrane domaćina.

Foto: Tanjug

 

Bez povređenog Edina Džeka, BiH je smanjila golom Luke Menala, malo pre trećeg pogotka Finaca! Sada je tim iz komšiluka četvrti u grupi i u poslednjem kolu će odigrati meč bez rezultatskog značaja protiv Ukrajine, koja ide na pobedu, jer ima dva boda manje od Finaca, koji u poslednjem kolu čekaj Francusku...

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija