• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2021

20:43

TADIĆ NAJAVLJUJE BESPOŠTEDNU BORBU! Kapiten hvalio Piksija na sav glas! Uživaće publika!

FSS

Fudbal

TADIĆ NAJAVLJUJE BESPOŠTEDNU BORBU! Kapiten hvalio Piksija na sav glas! Uživaće publika!

Podeli vest

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić pričao je u Lisabonu o duelu sa Portugalom

Optimista je Tadić pred meč godine za direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru. On je pred novinarima na stadionu La Luž prvo počeo sa analizom Portugalaca.

Foto: fss.rs

 

- Imaju zaista mnogo dobrih pojedinaca. Кristijano Ronaldo je jedan od najboljih na svetu. Tu su Bernardo Silva, Bruno, Ruben Dijaš, dodao bih i mog prijatelja Žozea Fontea. Ne obaziremo se previše na činjenicu da Pepe nema pravo nastupa, oni imaju mnogo dobrih rešenja na toj poziciji. Pokušaćemo da neutrališemo njihov kvalitet i da izvučemo maksimum iz naših kapaciteta. Biće prava borba na terenu u kojoj publika može samo da uživa- kaže Tadić.

Tadić nije propustio da pohvali selekora Srbije, Dragana Stojkovića!

- Od kako je mister došao na mesto selektora, oseća se nova energija. Vratio se kult reprezentacije, igramo stvarno dobro i atraktivno, narod je to prepoznao i stao uz nas. Ne čude me reči selektora Portugala. Našu ekipu kroz cele kvalifikacije krasi zajedništvo, vratila se vera u srpski fudbal i u nedelju treba samo da stavimo šlag na tortu.

Foto: Starsportphoto

 

Otkrio je Tadić da ima lepa sećanja vezana za Lisabon! davao je golove u dresovima Ajaksa i Srbije.

- Pobedili smo nedavno Sporting sa 5:1 na njihovom terenu. I protiv Benfike smo ovde igrali 1:1 pre tri godine, postigao sam pogodak. Ali to sada ništa ne znači. Naše je da se prepustimo, da uživamo, da budemo nasmejani i da u direktnom duelu sa Portugalom vidimo ko je bolji- zaključio je kapiten naše selekcije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OVO JE PIKSIJEV TIM ZA PORTUGAL!  TOTALNA ofanziva ORLOVA!
Fudbal

OVO JE PIKSIJEV TIM ZA PORTUGAL! TOTALNA ofanziva ORLOVA!

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u Portugaliji odlučujući meč u kvalifikacijama za direktan prolaz na Mundijal (nedelja, 20.45 časova). "Orlovima" igri samo pobeda, a selektor Dragan Stojković Piksi će na teren izvesti i te kako ofanzivnu postavu

13.11.2021

19:11

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija