• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

13.11.2021

23:28

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! HAOS U BiH! TRI navijača i DVA policajca povređena u BRUTALNOJ tuči!

Pixabay

Fudbal

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! HAOS U BiH! TRI navijača i DVA policajca povređena u BRUTALNOJ tuči!

Podeli vest

Tri navijača su povredjena, od kojih je jedan zadobio povrede opasne po život, a nastradala su i dva policajca u sukobu oko 200 huligana, navijača mostarskog Veleža i Zrinjskog u subotu popodne u centru grada

Do nereda je došlo neposredno pre 15 časova, nedaleko od nekadašnjeg hotela Ero u centru grada kada su se dve navijačke grupe počele medjusobno tući palicama, flašama i drugim predmetima, prenela je HINA. U obračunu je učestvovalo oko 200 navijača oba mostarska kluba.

Epilog tuče su tri povredjena navijača, od kojih je jedan 19-godišnjak upućen u Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru. Prema navodima iz te medicinske ustanove njemu je ugrožen život i će biti podvrgnut operativnom zahvatu.



Druga dvojica navijača zadobila su lakše telesne povrede. Ubrzo je na mesto sukoba upućeno više policijskih stanica. Dvojica policajaca takodje su povredjena prilikom intervencije.

Duž nekadašnje ratne crte razdvajanja izmedju Hrvata i Bošnjaka nakon incidenta rasporedjen je veliki broj policijskih patrola kako bi se sprečili novi sukobi.  
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OVO JE PIKSIJEV TIM ZA PORTUGAL!  TOTALNA ofanziva ORLOVA!
Fudbal

OVO JE PIKSIJEV TIM ZA PORTUGAL! TOTALNA ofanziva ORLOVA!

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u Portugaliji odlučujući meč u kvalifikacijama za direktan prolaz na Mundijal (nedelja, 20.45 časova). "Orlovima" igri samo pobeda, a selektor Dragan Stojković Piksi će na teren izvesti i te kako ofanzivnu postavu

13.11.2021

19:11

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija