• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2021

11:05

KONAČNO SE JAVIO UPLAKANI RONALDO! Evo šta je poručio zemljacima!

Starsportphoto

Fudbal

KONAČNO SE JAVIO UPLAKANI RONALDO! Evo šta je poručio zemljacima!

Podeli vest

Kapiten portugalske reprezentacije Kristijano Ronaldo oglasio se posle poraza od Srbije (2:1) u Lisabonu

Kristijano Ronaldo nije se video protiv Srbije, a posle meča je prvo pao na teren i zaplako, a onda bes iskalio na selektoru na koga je vikao. 

Posle verovatne besan noći, as Portugala sa obratio zemljacima. 

- Fudbal nam je iznova i iznova pokazao da su, na momente, najvijugavije staze one koje vode do najpoželjnijih ishoda. Rezultat je bio težak, ali nedovoljan da nas sruši. Cilj da budemo prisutni na SP je još živ i znamo šta je potrebno da bi stigli tamo. Bez izgovora, Portugal ide u Katar - poručio je Ronaldo.

 

Foto: Tanjug/AP

 


I njegova mama Dolores oglasila na društvenim mreža odmah posle uttakmice uz poruku "Veruj sine". Selektor Portugalije Fernando Santoš objasnio je zašto je Ronaldo onako besno reagovao na terenu nakon poslednjeg sudijskog zvižduka.

- Rekao je da je u Srbiji postigao gol u nadoknadi vremena koji nije priznat. To je normalno, i ja sam bio frustriran. Ipak, na kraju utakmice malo ko će objašnjavati šta je moglo ili nije moglo da se desi - objašnjavao je Santoš onu situaciju koja je uznemirila portugalske medije.

Portugalci će, inače, plasman na Mundijal pokušati da obezbede putem plej-ofa koji je na programu krajem marta. Sigurno že biti nosioci u polufinalu, a potencijali rivali su mu Severna Makedonija, Austrija, verovatno Češka i Vels, kao i Turska i Ukrajina ili Finska.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija