• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2021

13:36

PIKSI, KAPA DOLE! Obećao je Katar, dobili smo Katar! Sad najavljuje nešto veliko na Mundijalu!

fss.rs

Fudbal

PIKSI, KAPA DOLE! Obećao je Katar, dobili smo Katar! Sad najavljuje nešto veliko na Mundijalu!

Podeli vest

Selektor Srbije Dragan Stojkvić Piksi pre godinu dana je obećao da će odvesti Orlove na Svetsko prvenstvo

Malo je onih koji su tada verovali selektoru, ali on je ispunio ono što je obećao. Srbija se sa prvog mesta domogla Mundijala, pošto je pobedila Portugal golom Aleksandra Mitrovića u Lisabonu u 90. minutu utakmice.

Red je sada navijači se se iskupe selektori i pokažu malo više vere. Stojković je i predd utakmicu sa Portigalcima bio uveren da idemo u Katar.

Foto: Starsportphoto

 

Takođe, tada je jasno poručio da ga ne zanima samo plasman na Mundijal. Želi sa Srbijom da uradi nešto veliko.

Jedan od ciljeva je da se ode u Katar, ali nećemo se zaustaviti na tome. Mene interesuju mnogo veće stvari, ako se kvalifikujemo biće to veliki uspeh. Tek nas čekaju nešto veliko - kazao je  Stojković.

Foto: fss.rs

 

Da podsetimo samo šta je poručio hejterima.

Ne da mi se čini, nego je evidentno da neko "podmeće klipove pod točkove". Vidimo naravno. Nije uspeh uvek prihvaćen, uspeh ima svoju cenu. Postoje ljudi koji ne vole, ali mene baš briga i mene i igrače i mog direktora i Savez. Znate koliko sam se potresao šta je bilo pre Luksemburga i Azerbejdžana. Potresao sam se toliko da sam već u 11 sati bio u krevetu i zaspao kao beba. Svestan sam činjenice da postoje ljudi, grupacije… Ipak radi se o našoj zemlji, mi imamo samo jednu državu. Ako neko ne želi da Srbija napreduje – treba da se leči. Bože moj, ja mogu da dajem savete samo igračima kako trebaju da igraju, kako da predstavljaju svoju zemlju na najbolji način. To ko šta kaže to me apsolutno ne dotiče, bitno je šta mi radimo i kako to radimo. Velika je obaveza i odgovornost prikazati Srbiju u najboljem svetlu, ako se ne ponašaju tako neće biti deo tima. Sve funkcioniše kako treba, svi su maksimalno motivisani, žrtvuju se za te igrače i rezultati su evidentni. To što nekome smeta – ne zanima me. Ako smeta, da ne grešim dušu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija