• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2021

17:36

NISAM MOGAO DA GLEDAM! Piksi otrčao u svlačionicu POSLE GOLA!  Kada sam video da skaču - ZNAO SAM DA JE KRAJ!

Reuters

Fudbal

NISAM MOGAO DA GLEDAM! Piksi otrčao u svlačionicu POSLE GOLA! Kada sam video da skaču - ZNAO SAM DA JE KRAJ!

Podeli vest

Pobedili su Orlovi Portugal sa 2:1 (1:1), posle preokreta i obezbedili direktan plasman na Mundijal, Selektor Dragan Stojković Piksi je preneo igračima svoj optimizam i na kraju postao heroj nacije

Mnogo zlatnih Orlića je naviklo u mlađim kategorijama da pobeđuju najbolje, ali izgleda da se to vremenom izgubilo...

Foto: Reuters

 

- Izgelda da su to zaboravili i neko mora da ih podseti! Radi se o kvalitetnim igračima i ličnostima! Nisam imao problem od kada sam postao selektor, što govori o njihovom karakteru! Ta neka hemija između nas je na zavidnom nivou! Oni su jako talentovani i dolaze u godine u kojima imaju igračku zrelost i tek očekujem od njih nešto dobro! Krenuli su karijeru sa pobedama, dobijali su i brazil i mnoge! Pobednički put koji su imali su nastavili! Mi smo tu da ih usmerimo i ukažemo na greške! Inteligentni su, sve razumeju! Sve je mnogo lakše onda, jer i onaj što igra loše, igra dobro...

Foto: Reuters

 

- Za mene je Sergej uvek bio veliki talenat i veliki igrač! Apsolutno nemam dilemu! Nisu znali da mu nađu mesto, to nisam mogao da razumem, ali nisam hteo da se mešam! On je vanserijski talenat i od njega tek treba očekivati mnogo!

Objasnio je zašto nije gledao kraj meča!

- Posle pogotka Mitrovića, nisam mogao da gledam i otišao sam u svlačionicu ta četiri minuta! To je bila večnost za mene! Njima je brzo prošlo, ali ne i meni! Nisam čuo huk, izašao sam, video Portugalce u uniformama koji pognute glave ulaze i bilo mi je jasno da su izgubili! Video sam u daljini bele dresove kako se grle i skaču i znao sam da je kraj!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milica

pre 2 godine

Pravi covek na pravom mestu:)) Bravo Piksi:)))

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija