• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2021

19:02

SKANDALOZNO! Sitijeva zvezda optužena ZA JOŠ DVA SILOVANJA!

ap photo

Fudbal

SKANDALOZNO! Sitijeva zvezda optužena ZA JOŠ DVA SILOVANJA!

Podeli vest

Fudbaler Mančester sitija Bendžamin Mendi optužen je za još dva slučaja slilovanja, saopštilo je danas tamošnje tužilaštvo.

Mendiju se sada na teret stavlja šest optužbi za silovanje, i jedna za seksualni napad, a u sredu će se pojaviti na Prekršajnom sudu u Stokportu.

Foto: ap photo

 

On je 26. avgusta optužen za napad na tri žene, uključujući i jednu maloletnicu, u svom domu. Tri silovanja su se navodno dogodila prošlog okotbra, a početkom januara je seksualno zlostavljao jednu ženu. Takodje, on se tereti i za silovanje jedne žene u avgustu.

Mendi je u pritvoru od 27. avgusta, a sud u Česteru je u oktobru odbio njegov treći zahtev za puštanje na slobodu uz kauciju! Mančester siti je posle optužbi suspendovao 27-godišnjeg francuskog fudbalera.

Mendi je 2017. godine iz Monaka prešao u Siti, sa kojim je osvojio tri šampionske titule u Premijer ligi i dva Liga kupa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija