• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2021

20:47

MATIRAO RAJKOVIĆA, PA VELIKANI KRENULI PO NJEGA! Italijani i Englezi u kliču!

Reuters

Fudbal

MATIRAO RAJKOVIĆA, PA VELIKANI KRENULI PO NJEGA! Italijani i Englezi u kliču!

Podeli vest

Nije bio dovoljan Portugalu gol Renata Sančeza da savlada Srbiju, ali je odličan Portugalac već neko vreme na meti mnogih evropskih klubova! Sada su se dva iskristalisala kao najkonkretniji

Milan želi Portugalca Renata Sančesa! Ponuda je stigla u kancelarije čelnika Lila, ali njena visina još nije obelodanjena u javnosti.

Kako se spekuliše Lil bio zadovoljan sa 35.000.000 evra, a zahvaljujući američkom fondu Eliot koji je u vlasničkoj strukturi oba kluba, Rosoneri mogu da se nadaju da bi u budućnosti mogli da potpišu portugalskog vezistu!

Ipak, francuski Le 10 Sport tvrdi da će Milan će imati opasnu konkurenciju u Arsenalu.

Foto: Tanjug

 

Tobdžije su Sančezovim zastupnicima rekli da su spremni da pošalju ponudu u narednim nedeljama. 

Portugalac je 2016. godine osvojio prestižnu Uefinu nagradu Zlatni dečak, imao je dosta oscilacija u karijeri, koju je poslednje dve godine uspeo da vrati na pravi put. Mogao je da bude heroj odlučujućeg susreta za odlazak na Mundijal koji je njegov Portugal igrao protiv Srbije! Matirao je Rajkovića već u drugom minutu, ali će zbog preokreta Orlova Portugal šansu za Katar tražiti kroz baraž.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija