• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2021

20:04

AGONIJA SE NASTAVLJA! I Ukrajinci prejaki za naše fudbalere!

Fudbal

AGONIJA SE NASTAVLJA! I Ukrajinci prejaki za naše fudbalere!

Podeli vest

Fudbaleri Srbije u uzrastu do 21 godine poraženi su od Ukrajine sa 2:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Mladi Orlovi ponovo su razočarali i igrom i rezultatom! Ovoga puta bolja je bila Ukrajina sa 2:1.

Koliko A reprezentacija Srbije oduševljava, toliko mlada selekcija naše zemlje razočarava i brine. Orlići su u kvalifikacijama u šest utakmica osvojili samo pet bodova i zabeležili  jednu pobedu protiv Jermenije. Na tri od tih šest utakmica nisu uspeli da postignu gol, a blamaža je dostigla vrhunac kada u prošlom kolu nisu uspeli da savladaju slabašna Farska Ostrva kod kuće. 

Foto: Starsportphoto

Miloš Gordić

Meč protiv Ukrajine, bio je samo potvrda da u našoj reprezentacija već godinama nešto ne štima.Da nije bilo sjajnog Miloša Gordića, verovatno bi popili ''petardu'' danas.

Selektori se smenjuju ali nijedan ne uspeva da razdrma ekipu. Reprezentaciju je nedavno preuzeo Zvonko Živković ali je već posle par utakmica dobio otkaz i njega je nasledio Aleksandar Rogić. 

Samo dva puta u istoriji je naša mlada reprezentacija završavala kvalifikacije sa više od dva poraza u grupi. Prošli ciklus kod selektora Neška Milovanovića i Ilije Stolice i u kvalifikacijama za EP 2011. kod Ratomira Dujkovića i Tomislava Sivića. 

Budućnost srpskog fudbala je u ozbiljnom problemu i ovakav niz rezultata mora se što prekinuti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija